|
14-06-2009, 11:29 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
Sayın Beden Eğitimi Öğretmeni, Bu ölçek, beden eğitimi öğretmenlerinin işe yabancılaşma nedenleri ve düzeyleri hakkındaki görüşlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.Bu çalışma sonucunda toplanacak veriler hazırlanmakta olan doktora tez çalışmasında değerlendirilecek ve herhangi bir kurum ya da kişi ile paylaşılmayacaktır. Ölçekte yer alan ifadelere ilişkin yanıtlarınızı “her zaman”, “genellikle”, “bazen”, “nadiren”, ve “hiçbir zaman” seçeneklerinden oluşan beşli derecelemeli ölçek üzerinde işaretlemeniz beklenmektedir. Ölçek formuna kişisel bilgilerinizi yazmanıza gerek yoktur. Ölçek maddelerine vereceğiniz içtenlikli görüşleriniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Anketi indirmek için tıklayınız... Değerli arkadaşlar Cenk Hocamıza bu çalışmasında lütfen yardımcı olalım. 2 dakikada anketi doldurup Cenk hocamıza mail ile gönderelim. Birbirimize bu konularda yardımcı olalım. cenktemel@hotmail.com Cenk TEMEL Beden Eğitimi Öğretmeni |
Reklam Alanı |
08-11-2009, 21:20 | #2 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Ben işitme engelliler Birşey birsorcan Disk atma çalışıyorum olmak istiyorum cvp 05068972945 Mesaj yazı attım
|
27-12-2009, 20:19 | #3 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam Merhaba,
İsmin Sezgin, bende yüksek lisans tezim için anket uygulmasını forumda yayınladım ama dönüş aamadım. Acaba yanlış mı yapıyorum? Siz çalışmanızı hangi kanallarda yayınladınız. Öneri ve yardımlarınız olursa teşekkür ederim. Sevgiler. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
anket, beden, eğitimi, nedenleri, yabancılaşma, yeni, İşe, Öğretmenlerinin |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|