|
19-04-2009, 21:34 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığından : Aşağıda adı yazılı kamu kurumlarının münhal memur kadrolarına, 657 sayılı <NOBR>Devlet<OBR> Memurları Kanununun değişik 53 üncü maddesi ile bu maddeye dayanılarak çıkarılan Yönetmeliğe göre, sınavla özürlü personel alınacaktır. I - <NOBR>KURUM<OBR> ADI: Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Bilgisayar İşletmeni 11 1 K-E En az %40 Lise Mez . TOPLAM 1 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Özel Şartlar: <NOBR>Web<OBR> ve grafik tasarımı konusunda sertifika sahibi olmak. E) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - <NOBR>Başvuru<OBR> Yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/İSTANBUL. 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir. 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. F) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - <NOBR>İş<OBR> Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). II- KURUM ADI: Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Memur 10 2 K-E En az %40 Lise Mez . GİH Memur 9 1 K-E En az %40 Yüksekokulların Büro Yönetimi, Sekreterlik, Muhasebe, İşletme, Bilgisayar Böl. Mez . TOPLAM 3 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Özel Şartlar: Eğitim durumu lise olan memur kadroları için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak. E) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/ ÇANKIRI 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir, 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. F) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). III- KURUM ADI: Bilecik Üniversitesi Rektörlüğü A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Memur 10 3 K-E En az %40 Lise veya Lise Dengi Meslek Lisesi Mez . TOPLAM 3 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Bilecik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/ BİLECİK 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir. 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. E) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). IV- KURUM ADI: Amasya Üniversitesi Rektörlüğü A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Memur 10 3 K-E En az %40 En az Lise veya Lise Dengi Okul Mez . TH Mühendis 6 1 K-E En az %40 Mühendislik Fakültesi Mez . TH Tekniker 8 1 K-E En az %40 Önlisans ( Yüksekokulların ilgili Böl. Mez .) TOPLAM 5 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Amasya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/ AMASYA 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. E) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). V - KURUM ADI: Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Memur 10 2 K-E En az %40 Lise Mez . TOPLAM 2 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/ BİNGÖL 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir. 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. E) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). VI - KURUM ADI: Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu YH Hizmetli 12 1 K-E En az %40 Ortaöğretim Mez . TOPLAM 1 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/ SİVAS 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir. 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. E) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). VII- KURUM ADI: Kütahya Belediye Başkanlığı A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Bilet Satış Memuru 10 2 K-E En az %40 En az Lise veya Dengi Okul Mez . GİH Bilet Satış Memuru 8 1 K-E En az %40 En az 2 Yıllık Yüksekokul Mez . GİH V.H.K.İ 11 1 K-E En az %40 En az Lise veya Dengi Okul Mez . GİH V.H.K.İ 9 1 K-E En az %40 En az 2 Yıllık Yüksekokul Mez . GİH Veznedar 9 1 K-E En az %40 Fakülte Mez . GİH Memur 7 1 K-E En az %40 Fakülte Mez . YH Hizmetli 11 1 K-E En az %40 İlköğretim (Ortaokul) Mez . TOPLAM 8 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Özel Şartlar:Eğitim durumu İlköğretim(Ortaokul) olan Hizmetli kadrosu için bu eğitim düzeyinde yazılı sınava başvuran aday bulunmazsa İlkokul mezunlarından da başarı sıralamasına göre atama yapılacaktır. E) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Kütahya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü /KÜTAHYA 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir. 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. F) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). VIII- KURUM ADI: Mardin İli Derik İlçesi Belediye Başkanlığı A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Ayniyat Saymanı 8 1 K-E En az %40 Lisans (Fakülte) Mez . TOPLAM 1 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Derik İlçesi Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü-Derik /MARDİN 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir, 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. F) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). IX- KURUM ADI: Afyonkarahisar İli Nuribey Belediye Başkanlığı A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin; border=1> Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Özürlülük Oranı Eğitim Durumu GİH Tahsildar 11 1 K-E En az %40 Lise veya Endüstri Meslek Lisesi Mez . TOPLAM 1 C) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. D) Özel Şartlar: Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve MS Ofis Belsis, Autocad programlarını çok iyi derecede kullanmasını bilmek. E) Sınavla İlgili Bilgiler: 1 - Başvuru Yeri: Nuribey Belediye Başkanlığı /AFYONKARAHİSAR 2 - Sınav Yeri, Tarihi ve Saati: Sınav giriş belgesinde belirtilecektir, 3 - Başvuru Tarihi: 27/04/2009-11/05/2009 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar. F) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: 1 - İş Talep Formu (Başvuru yerinden temin edilecektir.), 2 - (1) Adet Vesikalık Fotoğraf, 3 - Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.). NOT: 1- Adaylar başvurularını ilanda adı geçen kamu kurum ve kuruluşlarına ait ilgili başvuru yerlerine yapacaktır, 2 - Adaylar, kamu kurum ve kuruluşlarına posta ile yapacakları başvurularda 13/02/2006 tarihli ve 2006/10129 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan ve 14/03/2006 tarihli ve 26108 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmelik eki EK-1 nolu İŞ TALEP FORMU’ nu da kullanabilecektir, 3 - Kamu kurum ve kuruluşları, en son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar posta ile kendilerine yapılacak başvuruları kabul edecektir, 4 - Adaylar, özürlü memur alımına ilişkin olarak merak ettikleri diğer hususlarda, bu duyuruda adı geçen ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına başvuracaktır.
Etiketler |
2009, alım, dönemi, ilanı, memur, nisan, yılı, ÖzÜrlÜ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|