|
26-10-2008, 00:17 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
-Artık ozel rehabılıtasyon merkezlerınde beden egıtımı ogretmenlerıde fızyoterapıstler gıbı calısabılecekmıs. -Oldu arkadaşım dışarda çalışçan çöpcülerde yakında çocuklara cevre temizli vermek için derse girerse şaşırma o zaman.........ALAH ALLAH KİM UYDURUYOR BUNLAR YAHU - Arkadaşlar biz yıllarımızı verelim, üniversiteyi kazanıcaz diye çırpınalım sonrasında öss'yi bile barajla geçmiş insanlar bizimle aynı işi yapsın.Bu ne büyük bir saçmalık. -BURASI TÜRKİYE ŞAŞIRMAMAK LAZIM FAKAT ASARIZ KESERİZ DEMEDEN BİLGİMİZ VE DENEYİMİMİZ KONUSMALI BİZİM BEDEN EĞİTİMCİLER GİBİ SADECE KAS KÜTLEMİZ GELİŞMEDİ,BİR FİZYOTERAPİSTİN ELİ, BİLGİSİ VE ALDIĞI EĞİTİM KONUŞMALI GERİSİ GELİR... -Bu kadar istekliydiniz madem.. puanınız mı yetmedi yoksa ftr(fizik tedavi ve rehabilitasyon)bölümüne koşarak giremediniz mi merak ediyorum... forumdaki fizyoterapistlerdenbu ve benzeri yazıları okumak beni çok üzdü.Sonuçta elbette bir fizyoterapistin işini yapamayız ve zaten böyle de bi isteğimizde yok ama bence fizik tedavi ve rehabilitasyonda çocukların oyun ihtiyaçlarını gidermek,onları sosyal etkinlik içine sokarak fazla enerjilerini boşaltmalarını sağlamak,oyun aktiviteleri ile bir takım sosyal kuralları ve moral-motivasyon desteğini sağlamak, her yaş grubuna uygulanabilecek etkinliklerin farkında olarak onlara sportif ve rekreasyonel anlamda destek sunmak amacıyla beden eğitimciler degörev yapabilirler..Bu bazılarına niye bu kadar battı anlamadım.Tüm besyolu arkaşlara selamlar. Bizi ve her konudaki yeteneğimizi çekemeyenler çatlasın)) |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, Çikti, eĞİtİmİ, ÖĞretmenlerİde, Şİmdİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|