|
11-10-2008, 10:57 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
şimdiden teşekkürler |
Reklam Alanı |
11-10-2008, 11:55 | #2 |
Üye
müdürüne söyle bu ülkede şapka kanunu var bütün kadın-erkek şapka takmak mecburiyetinde şapka takmayarak esas onlar suç işliyorlar hocam müdürle hırlaşma boş ver kibar bir dille bunun zor olacağını her giriş çıkış yaptığımda şaçlarımın bozulacağını bununda dışarıya karşı hoş bir görüntü oluşturmayacağını söylersin.
|
11-10-2008, 12:48 | #3 |
Yeni Üye
konuyu görünce cok güldüm ve meslekteki ilk yıllarım aklıma geldi kozanda çalışırken ilk görev yerimde müdür çagırdı "buyur müdür bey"
"hoca bidaha okula takım elbiseyle geleceksin eşofmanı burda değiştireceksin eve giderkende tekrar takım el.giyeceksin"dedi ve beni uyardı sonuç ne peki tabi müdürün dediği oldu 2 yıl tuvaletlerde elbise degiştirdik müdürde ilçe milli eğitimininakrabasıydı şimdi ikisinide şükranla anıyorum... kardeş suç sende değil.müdür sende hiç bir eksik bulamamış en son şapkana takmış. memlekette sırf beden eğitimi öğretmeni diye gıcık olan bir sürü müdür ve makam sahibi yönetici varvar sen 4.4 lük değil 50. 50 lik olsan gene sana çatacak bir sürü sebeb bulurlar malesef .. şapkanı çıkar yada o malum odaya bidaha gitme kolaygelsin |
11-10-2008, 13:14 | #4 |
Üye
sayın hocam en güzeli öyle ş******* müdürlerin odasına hiç gitmemek. maalesef okul içi beden eğitimi ve izcilik diye sadece tabelası olan bir teşkilatımız var. Ne hakkımızı savunuyor ne destek oluyor nede yardımcı oluyor 1 hafta önce mail attım daha cevap gelecek arkamızda kimse olmadığı sürece beden eğitimciler olarak çok eziliriz orası bir gerçek.
benim tavsiyem odasına gitme hocam.şapka yüzündende hiç tartışma yukarıda dediğim gibi bizim arkamızda kimse yok yalnız kalırsın. |
18-10-2008, 12:24 | #5 |
Yeni Üye
slm
|
18-10-2008, 12:30 | #6 |
Yeni Üye
arkadaşlar ilginize ve yazdıklarınıza çok teşekkürler...okurken çok eğlendimtakım elbise olayı gerçekten vahim ii katlanmışsınız hocam yani ben nerdeyse şapka olayına şükredeceğim))
saçlarım konusunda müdürüme görüntü bozukluğunu hatırlattım ama sanırım saçlarımın şekli pek de ilgi alanına girmedİ(((( çözüm olarak bir şapka kanunu kaldı elimizde (hocam ellerinize sağlık çok güldüm gerçekten süpersiniz) ben kanunu bir hatırlayıp tüm öğretmenleri okula fötr şapkayla getireyim de görsünler))))ohhhhhhhh bana da gün doğar)))) HEPİNİZE SEVGİLER |
19-10-2008, 01:40 | #7 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
hocam, beden eğitimi öğretmeninin kıyafeti yönetmelikte belirtilmiştir.
BEDEN EĞİTİMİ DERSİNİN UYGULANMASINDA ÖĞRETMENE ÖĞÜTLER 1) ÖĞRETMEN KIYAFETİ : Beden eğitimi öğretmenlerinin resmi kıyafetleri eşofmandır. Bu derse giren her öğretmen eşofman giymek zorundadır. Öğretmen, öğrencilere yaptıracağı hareketleri göstermek ve öğrencilerle beraber yapılacak uygulamalara katılmak için spor kıyafeti giymelidir. Eşofman, iç giyim üzerine giyilir. Öğretmen öğrencilere tempo vermek, bir hareketi başlatmak ya da öğrencilere toplamak için düdük ve benzeri araçları da yanında bulundurur. Beden eğitimi öğretmenleri ders kıyafeti olan eşofmanla; okul içerisinde, Okul Aile Birliği ve Öğretmenler Kurulu gibi toplantıların dışında tüm eğitsel faaliyetlere katılabilir ve iş ilişkilerini sürdürebilir. Okul dışındaki sportif faaliyetler hariç makama ve toplantılara eşofmanla katılamazlar. |
19-10-2008, 11:54 | #8 |
Yeni Üye
teşekkürler hocam keşke oraya bir de şapka ekleseydiniz yoksabizim müdürün akrabası mısınız))))bende de beden eğitimi öğretmeninin el kitabı var morpa yayınları onda şapka takabilir diyor ama yönetmeliğe dayandırmak istiyordum.sanırım artık bakmama gerek yok siz zaten yazmışsınız((((((
alehime oldu ama yine de teşekkürler müdür beyin akrabası)))) |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
sorunu, Şapka |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|