|
09-10-2008, 17:48 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/W9Q862V2/kGUNCEL-121jh8qalec5b4zrgnp9us6k0ytw3fxo7im%5b1%5d.jpg[/img] Vücut geliştirmede 8 Türkiye</A> birinciliği ve bir Balkan Şam</A>piyonluğu olan Ertan Yıldırım</A>, TBMM</A> önünde yaptığı eylemde kendisine sahip çıkılmasını istedi. Milli sporcu Ertan Yıldırım</A>, yarışmalarda kaza</A>ndığı madalyalar ve kupalarla birlikte Meclis'in Dikmen Kapısı önüne gelerek eylem yaptı. Madalyalarını ve kaza</A>ndığı kupaları çantadan çıkartarak duvara dizen Yıldırım</A>, Türkiye</A>'yi uluslararası</A> arenada birçok kez temsil ettiğini ve madalyalar kaza</A>ndığın ifade ederek, "Yunanistan</A>'da Türk</A> bayrağı yakılırken, ben orada Türk</A> bayrağını dalgalandırdım" dedi. Adana</A>'da yaşayan Yıldırım</A>, hiçbir geliri olmadığı için yeni doğum yapan eşini ve çocuğunu hastaneden senet yaparak çıkardığını ve çok yüklü kredi kartı borcu olduğunu söyledi. Aralarında Adana</A> Büyükşehir Belediye</A> Başkanı Aytaç Durak'ın da bulunduğu kişi ve kurumların Yunanistan</A> şampiyonasından önce kaza</A>nması durumunda kendisine sözler verdiğini, ancak bu sözlerinde durmadıklarını öne süren Yıldırım</A>, "Ben milli bir sporcuyum. Türk</A> oğlu Türk</A>üm. Ama Türkiye</A>'de yabancı sporcuları baş tacı ediyorlar, Türk</A> sporcularını eziyorlar. Benim amacım milli sporcu olarak bize destek versinler. Bizi Türk</A> sporcusu olarak ezmeye çalışıyorlar" diye konuştu. Sesini duyurabilmek için TBMM</A>'yi seçtiğini anlatan Yıldırım</A>, yetkililerden kendisine sahip çıkmalarını istedi. Bu arada TBMM</A>'de görevli polisler, Yıldırım</A>'ın eylemini tamamlamasına izin vermedi. Kendisinin milli sporcu olduğunu söyleyen Yıldırım</A>'a polisler TBMM</A> önünde eylem yapamayacağını söyleyerek, basın açıklamasını başka yerde yapmasını istedi. Polis</A>ler, daha sonra Yıldırım</A>'ı TBMM</A>'nin önünden uzaklaştırdı. turk724
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
eylem, meclis, milli, sporcudan, Önünde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|