|
05-09-2008, 15:02 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
07-09-2008, 15:55 | #2 |
Yeni Üye
sen eylülü de kapsayacak şekilde yaz gönder ve haziranı
da kapsasın eğer onaylamazsa gerekçlei madde yada kanun göstersin eğer öyle ise diğer ders dışı etkinlikler niye ödeniyor muş??? |
07-09-2008, 16:20 | #3 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
vallahi hocam şimdi ilden ile hatta ilçeden ilçeye göre değişiyor.
Ders dışı çalışmalar yönetmeliğinde şöyle diyor: - Bu kapsamda okul ve kurum müdürlükleri, okullarında yürütülecek ders dışı eğitim çalışmalarının hangi tür çalışmalar olacağını ders yılı içerisinde saptayacak, bu çalışmaların yürütülmesinde esas olacak programı hazırlayacak ve millî eğitim müdürlüğünce onaylanmasından sonra yürürlüğe koyacaklardır. yani burada başlangıç tarihi olarak ders yılı içerisinde diyor. Böyle bir sınırlaama yok. Eğer böyle bir şey yapıyorsa bir üst makama dilekçe vererek konuyu çözebilrisiniz. |
10-09-2008, 01:23 | #4 |
Yeni Üye
arkadaşım egzersiz hazırlarken yıl boyunca alabileceğiniz bir miktar vardır. bu hesaplamayı iyi yapmanız gerekir.toplam egzersiz saati okuldaki toplam bir yıldaki ders saatinin %8 ini (yeni yönetmelite bu %5 e düştü)geçemez. hesabını iyi yap.eylülde başlatabilirsin ancak bu etik olmaz.çünkü öğrenci seçimi tanıma veli iznleri ve sağlık raporlarının alınması belirli bir süre ister. uygun olanı ekimde başlatmaktır. yaptığın hesaba göre programını nisanda bitecek şekilde bile hazırlamak zorunda kalabilirsin .bu arada bu % 5 içine okulda hazırlanan tüm egzersiz planları dahildir.bu arada ben de doğanhisarda 4 yıl çalıştım.konya genelinde farklı uygulamalar olduğunu biliyorum.kolay gelsin
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
egzersiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |