![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sizlere bir sorum olacaktı, bu sene medya okur yazarlığı adındaki bir ders zorunlu seçmeli olarak yürürlüğe girdi ve benimde sportif etginlikler dersi güme gitti. Beden Eğitimi dersim haftada 1 saate düştü. Okulda başka seçmeli derste yok, şu anda maaş karşılığını bile dolduramıyorum,, acaba aynı durumda olan başka arkadaşlar varmı? Olimpiyatlardaki başarısızlıktan bahsedilirken bu uygulama sizce nasıl? Bu konu hakkında bilgisi olan Arkadaşlardan bilgi almam mümkünmü? Şimdiden hepinize teşekkürler. Saygılarımla |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Sevgili Hocam....
Maalesef bu işler böyle... Sıcakken her şey söylenir. Soğudumu kaldığı yerden devam. Bu kafalar değişmedikçe, Hamza gibilerin sporla ilgili işleri yürütmediği müddetçe bu işler böyle devam edecek. Ben 3 yıldır Taekwondo Milli Takımı antrenörlüğü yapıyorum. Bir Dünya ikincisi, bir Avrupa üçüncüsü, onlarca Türkiye şampiyonu yetiştirdim.Ne bir yetkili beni tebrik etti, nede farkında oldu. Öyleki ben bir Beden Eğitimi öğretmeniyim.Okuldan arta kalan zamanlarımda bu sporla uğraşıyorum.Artık şu kanıya vardım. Türkiye'de sporcular raslantı merdiven altı spor salonlarında yetişiyor. Birileri o veya bu şekilde sporcu kazandırıyor. Takım elbiseli bey efendilerde havasını atıyor. Yeter ki resim çekilecek bir durum olsun.Soran yok. Bunlar nasıl ve nerde yetişiyor. Hangi şartlarda bu seviyeye geliyorlar. Onun için hocam... bunlar boş şeyler. Siyaset bu ülkede köşelere hakim olduğu sürece hiçbir şey yolunda gitmez. Ondan sonra olimpiyatların faturası haftada 1 saat beden eğitimi dersi yapan Beden Eğitimi öğretmenlerine kesilsin. Herkese selamlar... Hayırlı yıllar diliyorum arkadaşlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]()
Hocam dediklerinize bire bir katılıyorum.Konu hepimizin başından geçmiştir.Ben ona kısacası havalar nemli olunca salyangozlar etrafı hemen sarar.İşte bunlar birer salyangozlar....
![]()
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
yardım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |