|
06-07-2008, 00:08 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
muay thai( 9. kahan ) whu_shu (8kademe) Kick_box (kırmızı-siyah) boks Futbol Okculuk kickbox yardımcı antrenör ve bölge hakemiyim hepsinin lisanları mevcut başdan saydıgım 3 spor dalında ilde ve bölgede defalarca derecelerim oldu okculukda da türkiye takım 4. lüğü var Benim hangi üniversitenin sınavına girmem gerekiyor bana yol gösterirmisiniz Okculuk branşının oldugu üniler yada diyerlerinin branşdan girmek istiyorum cünki öyle 4-5 aycalışıpda bu işe gönül vermedim küçük yaşdan beri yıllardır sprorun içindeyim gecen sene denedim 10. yedege kaldım ama bu sene girmeliyim LÜTFEN degerli bilgilerinizi esirgemeyin.. |
Reklam Alanı |
06-07-2008, 13:06 | #2 |
Girişken Üye
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
tarihleri çakışmadığı sürece her üniv. dene bence. ve biliyorsun ki öss puanın çok çok önemli. iyi sporculara her zaman ihtiyacımız var tbiki ama şartlara uymak ve her yönü denemekte mecbur artık
06-07-2008, 20:17 | #3 |
Yeni Üye
hocam bu branşların bulundugu üniler öceligim olmalı cünki üniversitede yine devam edebilmeliyim. Kick box dan branş olan varmıdırkı hocam yada okculuk
|
06-07-2008, 21:12 | #4 |
Yeni Üye
merhaba ben mersin üni mezunuyum
geçenyıl mezun oldum eğitim olarak dranşlaşma kalktı.ama seçmeli dersler var bizde pek ders yoktu kılasik dersler öğretmenliğe yönelik yani.bi kulüpte sporcuysan gerek yok üni de olmasına devam edersin.bizim arkadaşlar vardı tekvando da çok güzel de başarıları var.hatta nevin bizim alt sınıfımız atletizm de çok da başarılı.koordinasyon bizim okulda girişte çok önemli sonra öss puanı.öss nasıl geçti.hangi ildeki sınavlara gire bilirsin |
07-07-2008, 03:14 | #5 |
Yeni Üye
öss puanım yaklasık 220-230 arasında gelecegini tahmin ediyorum bazı araştırmalrım oldu okculuk branşı varmış aksarayda oraya gidicem bu sene canekkalede de varmış diye duydum ama tam bilemiyorum Bu sene girmeliyim heryeri denicem artık
|
07-07-2008, 19:50 | #6 |
Yeni Üye
Değerli arkadaşlar oradan buradan duyduklarınızla sınavlara girmeyin.Her okulun seçme sınavlarında farklılıklar olabiliyor.Sınava gireceğiniz okulu öncelikle tespit edin.Daha sonra da seçmesınavlarında neler yaptırıldığını öğrenip,hazırlık çalışması yapmanızın yararı olur.
NOTeğerli arkadaşlar lütfen türkçemizi doğru kullanmaya çalışalım. SINAVLARA GİRECEK ARKADAŞLARA BAŞARILAR |
16-07-2008, 01:25 | #7 |
Yeni Üye
sınava girecek kardeşim üniversiteler artık branşlarla öğrenci alamıyor bunun nedenı ise torpil yapılıyor şüpheleri taşıması
ama ideallerinden vazgecme üniversite puanı çok önemli %70 etkiliyor yani sen agzınla kuş tut bir ihtimal yeteneklerin için tebrik ediyorum seni bu branşlar siz okula girdikten sonra okulunuzun başarı puanını yükseltmek için mükemmel bir fırsattır üniversite puanınız ne kadar yüksek olursa o denli şanslısınız derim ben 98 yılında mezun oldum liseden 4 yıl aradan sonra kazanabildim üniversiteyi 27 üniversitenin özel yetenek sınavına girdim ama pes etmedim hakkında hayırlısı olsun ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BAŞARILAR...
hocalarım, lütfen, yardım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|