![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM.UZMANLIĞIM VOLEYBOL,AEROBİK BİRAZDA HALKOYUNLARI.DAHA ÖNCE BİR KURUM DA ÇALIŞMADIM SPOR SALONU E KULÜPTE ÇALIŞTIM BU ŞEKİLDE DENEYİMİM VAR.ÇOCUKLAR ÇOK İYİ ANLAŞIRIM İLETİŞİMİM ÇOK GÜÇLÜ ÇALIŞKAN BİRİYİM YORULMAYI VE ÇALIŞMAYI ÇOK SEVİYORUM KURUMUNUZA ÇOK FAYDALI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ANKRADA YAŞIYORUM FAKAT ORALARA GELEBİLİRİM HİÇ BİR ENGELİM YOK ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDRİM .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() BEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM YENİ ÜYE OLDUM BU SİTEYE GEÇ KALDIĞI BİLİYORUM AMA İHTİYAÇ OLDUĞUNDA DEĞERLENDİRMENİZİ RİCA EDERİM,ŞİMDİDEN İLGİNZE TEŞEKKÜR EDERİM.UZMANLIĞIM VOLEYBOL,AEROBİK VE BİRAZDA HALKOYUNLARI. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aranmaktadır, beden, eğitimi, ögretmeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beden eğitimi ve fizyoterapistlik | bora_mersin33 | İş İlanları | 6 | 07-06-2013 09:55 |
1-2-3 Sınıflar Beden Eğitimi Dersine Beden Eğitimi Öğretmeni Girebilir mi? | buradil | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 2 | 18-09-2012 23:10 |
beden eğitimi | rehberibo | İstek Bölümü | 1 | 16-07-2010 11:23 |
Beden eğitimi ve fizyoterapistlik eğitimi | bora_mersin33 | Sohbet ve Tartışma | 1 | 06-04-2010 23:35 |
AB ve Beden Eğitimi | mutluoner | İstek Bölümü | 0 | 13-10-2007 15:08 |
Reklam Alanı |