![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
3 Mesajına 15 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
arkadaşlar malum bir takım olaylar gelişmekte... buna karşın idari ve mülki amirler resmi yazılarla "beden eğitimi öğretmeni olan okullar sportif yarışmalara katılmak zorunda" ibareli ve anlamında okullara yazılar yollanmakta hatta beden eğitimi öğretmenimiz yoktur demek de okulu kurtarmıyor. beden eğitimi öğretmeni yoksa bile katılmak zorundasınız deniyor... (son gelişen olaylara karşı misilleme sanırım bu) son gelişen olaylardan sonra(lig heyetleri kurulmadı öğretmenler müsabakalara katılmıyor.vs.vs) dikkatinizi cekmek isterim gelen yazılarda ders dışı egzersiz yapmak (6 saat demiyor) zorunlu denmiyor müsabakalara katılın çağrısı yapılıyor benim bildiğim eger egzersiz yapıyorsanız ve fikstür cekimine girdiyseniz müsabakalara katılmak zorundasınız yok egzersiz yapıyor ama fikstüre katılmadıysanız müsabakalara katılmak zorunda değilsiniz bunun dışında son 1-2 haftada yeni bir yönetmelik yada kanun cıktıysa bilmiyorum bilen de varsa paylaşalım bu konuda daha fazla bilgi için sn:webmaster koun açmış ordan bakalım http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...=3675&PN=1 rast gele...
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
cevap, egzersiz, sorusuna, yapmak, zorunlumu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
günlük plan yapmak zorunlumudur | ahmetsonmez | Beden Eğitimi Günlük Planları | 1 | 25-12-2010 16:48 |
Spor Yapmak İçin Bahaneler | binali | Bisiklet | 7 | 20-03-2009 00:11 |
bu işi yapmak istiyorum | antrenör32 | BESYO ve Antrenörlük Mezunları | 0 | 03-08-2008 22:29 |
Güçlü ve Ani Fren Yapmak | binali | Bisiklet | 1 | 10-06-2008 21:06 |
Dağ bisikletinde fren yapmak | binali | Bisiklet | 1 | 27-05-2008 20:38 |
Reklam Alanı |