![]() |
![]() |
#1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sınav Tarihi: 05-07 Ağustos 2009 Detaylar için tıklayınız... 2009-2010 Öğretim Yılı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı ![]() |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
ya bu okul neden tam olrak kıtapçıgı yayınlamamsı bıde öss etkısı yuzde 10 dıyor oss ıstemıyomu bılgısı olan arkadasalr yardımcı olabılırmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() selam arkadalar ant luk lısans lazımı gazı ıle bır yapıyodu bu sınavı bu yıl yıne beraber mı acaba ayrı yaparsa kordınayonda aynı kalırmı son sey acaba okul tanıtım kursu yapacakmı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() KARDEŞ TABİKİDE ÖSS NİN ÖNEMİ ÇOK AMA YAZMAMIŞLAR AHİ EVRAN BU KONUDA ÇOK ACEMİ KIRSEHİR İLK DEFA BU SINAVI YAPACAK O YÜZDEN KENDİLERİNİN BİLE BİLGİSİ YOK BEN BU YERDE GİRMEYİ DÜŞÜNDÜM GENELDE KIRSEHİRLİ GENÇLERİ SOKMAYI HEDEFLİYORLAR DENDİ ZATEN KONTENJANIDA ÇOK AZ SANA TAVSİYEM ANKARA GAZİYİ VE NİGDEYİ DENE BURALARTORPİLİN SIFIR OLUPKİMSENİN HAKKININ YENMEDİGİ YERLERDİR AYRICA KAYITLARDA TORU TOPU 3 GÜN SÜRÜYOR BÜYÜK ÜNİLERLEDE TARİHİ DENK GETİRMİŞLERKİ KIRŞEHİRİN GENCİ GİRSİN DİYE KOMPLO KURMUŞLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VERECEGİN PARA HAVA CİVA OLMASIN DİYORSAN BENİ DİKKATE AL TABİKİDE TAKTİR SENİN UMARIM YARDIMIM OLMUŞTUR |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]()
bu okul nasıl bir okuldur ki bir koordinasyon videosu yayınlamaz nerden haberimiz olacak daha çalışmadık bile Allah yoluna gidecez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
hmm saol bılader benı aydınlatıgın gercekten torpıl donebılır oyleyse baskı oluyosa ben daha kordınasyonun ne oldugunu bılmeden gelsem oraya ne olcak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
bılader sen kır kır sehırdenmısn nerden bu bılgılerı aldın emınmısn ozamanoaraya 260 puan bıle çeksem işe yaramaz deyillmi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
vala beyler yazıklarınıı go5rdum kordınasyon acıklanmamıs dıyosunuz bu demek sadece oarlı ınsanlar cok ıyı hazırlanıp gelcek sınava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar öss her yerde aynı artık %47
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ahi, besyo, evran, kırşehir, sınavı, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2011-2012 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Besyo Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 18-07-2011 11:10 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 09-07-2010 15:04 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 02-07-2010 01:30 |
Pamukkale Üniversitesi 2009-2010 BESYO özel yetenek sınavı | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 3 | 09-02-2010 03:57 |
Ankara Üniversitesi 2009-2010 BESYO Özel Yetenek Sınavı | webkerem | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 0 | 14-07-2009 07:56 |
Reklam Alanı |