![]() |
![]() |
#1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() Reklam Alanı
=> => => ![]() =top_> =title>"Tenis oynamayı bırakmayacağım" =date>03 Nisan 2009 Cuma 18:34 =short_>Antalya'nın Belek beldesinde konakladığı otelin 2. kat balkonundan düşen milli tenisçi Başak Eraydın, tenis oynamayı sürdüreceğini söyledi => Tenis Federasyonu'nun düzenlediği milli takım kampına <NOBR>katılmak<OBR> üzere geldiği Belek'teki otelin 2. kat balkonundan düşerek belinden yaralanan Başak Eraydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazayı küçük yaralarla atlattığı için şanslı olduğunu bildirdi =>Eraydın, şöyle konuştu: ''Otelin balkonunda tahta korkuluklardan biraz dışarıya çıktım. Korkuluklar ağırlığımı taşıyamadı ya da başka birşey oldu bilemiyorum, düştüm. Hastanede sırtımda kas ezilmesi ve 12. omurilikte zedelenme olduğunu söylediler. Küçük bir çatlak olduğunu, bunun beni engellemeyeceğini, sadece hareket ederken ağrı yapacağını belirttiler. Tabii oynarken canım yanıyor, <NOBR>servis<OBR> atarken canım yanıyor ama tenis oynamaya devam edeceğim. Milli takımla katılacağım turnuvaya da hazır olacağımı umuyorum. Şanslı olduğumu düşünüyorum, daha büyük bir sakatlık da geçirebilirdim. Bu, tenis hayatımı da etkileyebilirdi ama etkilemedi çok şükür.'' Eraydın'ın düşmesi sırasında balkonda birlikte olduğu Rus asıllı Türk tenisçi Milena Zubkova da arkadaşının bir anda balkondan düştüğünü, bunun üzerine hemen ambülans çağırdıklarını söyledi. Ambülans gelene dek Eraydın'ın hareket etmesini engellediklerini anlatan Zubkova, kazanın ucuz atlatıldığını kaydetti. Tenis Federasyonu'nun Belek Attalia Oteli'nde düzenlediği kampa katılan Eraydın, aynı döneme denk gelen Avrupa Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 10 bin dolar ödüllü tenis turnuvasına da katılmış ve ilk elemeyi geçmişti. Akşam oteldeki odasının balkonuna çıkan Eraydın, yaslandığı ahşap korkuluğun aniden kırılması sonucu yaklaşık 4 metre yükseklikten düşmüştü. var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElement sByTagName("a"); for(i=0; i<tmp.length; i++ tmp[i].target = "_blank"; => =>
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Umuda Smaç "Mini Voleybol Şenliği" Projesi | webmaster | Beden Eğitiminde ve Sporda Örnek Uygulamalar | 5 | 05-10-2009 20:48 |
AKGÜL: "DOMUZ GRİBİ İLE İLGİLİ GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK" | webceren | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 18-05-2009 20:03 |
BAŞESGİOĞLU: "BU TESİSTE YETİŞECEK NİCE ELİT SPORCULAR VAR" | webceren | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 2 | 21-03-2009 19:23 |
"Çocuğunuza Olimpiyat Şampiyonu Olma Fırsatı Verin" | hat64 | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 6 | 12-03-2009 18:26 |
Masa tenisinde "forehand" vuruş nasıl yapılır? | webmaster | Masa Tenisi Eğitim Videoları | 0 | 07-12-2008 23:39 |
Reklam Alanı |