![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Çalıştığım okulda Okul Müdürü şahsi sebeplerden dolayı spor odasını iptal ederek yeni gelmesi muhtemel bir rehberlik öğretmenine vermeyi düşünüyor.. Aynı okulda 14 yıllık öğretmenlik yapıyorum ve müdürün sunduğu gerekçe okulda yeterince oda bulunmaması. Bu konuda yasal olarak yapabileceğim bir şey var mı? Ya da hangi yolu izlememi önerirsiniz? |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
![]()
sayın öğretmenim okulda spor malzemesi yokmu sen bu malzemeleri nereye koyacaksın fikrini söyledimi...al malzemeleri en sağlam yer burası o zman diyerek müdürün odasına koy...sen bu okulda tek öğretmenmisin köy falanmı burası...birlik olun...
|
![]() |
ege0307 adlı üyenin yazısını beğenenler: | divxcimcime (13-09-2013) |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
işlerine gelince bir çok dersten önemli derler beden eğitimi ve spor için ama iş başka konular olunca, merdiven altı yada okulun en ucube yerlerine oda yaparlar... hocam uzaktan bize kolay gelirde şöyle yap böyle yap demek ,tabi öncelikli olarak diyalog ve neden böyle birşey yapılmaya çalışıldığını anlamak.. şunu unutmayın dersinizin değerli olduğunu dolayısıyla odaya ihtiyacın dersin kendi yapısından kaynaklı olduğunu ikna etmeye çalışmak en güzeli buna hakları yok çünkü....
|
![]() |
h.ay75 adlı üyenin yazısını 2 kişi beğendi: | Adem Tırpancı (12-09-2013), divxcimcime (13-09-2013) |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
Arkadaşlar müdür okula 2 sene önce geldi.Bizim okuldaki samimi ortamımızdan memnun değil. Bu ortamı dağıtmak adına atılan ilk adım bu.Muhtemelen devamı da gelecektir.
Daha önceden de bahsettiğim gibi aynı okulda 14. yılım..Doğal olarak oldukça fazla malzemem mevcut.Odayı aldığında malzeme koyacak bir yer verebileceğini ancak bunun asla bir oda olmayacağını belirtti. Yine söylüyorum..Okulda oda sıkıntısı yok ancak bunu yasal bir dayanağa nasıl bağlayacağım bilmiyorum.. Konu diyalog ile çözülecek bir sorun değil ne yazık ki..Müdürün spora bakış açısı kapasitesiyle sınırlı. Okulumuz İlçedeki 15 Ortaokul arasında bina olarak en büyüklerden biri ancak spor odası olmayan sanıyorum tek okul olacak. Tekrardan danışıyorum.Müdür böyle bir yol izleyecek olursa ne yapmam gerekiyor? Yasal olarak nasıl bir yol izlemeliyim? |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
...öğretmenim sizde onun yaptığı taktiği uygulayın
çıkmayın odanızdan boşaltmayın...problem çıkarın iş yasal yollara kaysın ondan sonrasınıda o müdürün düşünsun... Ateşe ateşle cevap verin... Hiç bir şekilde yasal dayanak bulamayacaktır kendine... |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
hepsinin canı cehenneme eğitim seviyesi odur sende dersine gir çık hiç bir şeye karışma...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 3
2 Mesajına 3 teşekkür edildi.
![]()
Sayın öğretmenin yeni çıkarılan milli eğitim bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin 101.maddesinde spor alanları ve tesisleri ile ilgili alt başlıklarda spor odasının bahsi geçmektedir. İncelemekte yarar var. Buradan spor odasının olması gerektiği sonucu çıkarılabilir.
|
![]() |
scapulas adlı üyenin yazısını beğenenler: | divxcimcime (14-09-2013) |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
[QUOTE=scapulas;56808]Sayın öğretmenin yeni çıkarılan milli eğitim bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin 101.maddesinde spor alanları ve tesisleri ile ilgili alt başlıklarda spor odasının bahsi geçmektedir. İncelemekte yarar var. Buradan spor odasının olması gerektiği sonucu çıkarılabilir.[/QUOTE]
(3) Spor odasında, sporla ilgili kitap, araç-gereç, doküman ve malzeme bulundurulur. şeklinde bir madde var..Buradan 'Her okulda spor odası bulundurmak zorunludur' şeklinde bir sonuç çıkar mı bilemiyorum..Ancak hiç yoktan iyidir.. Aynı okulda 3 sene önce yaz tatilinde basketbol potaları ve voleybol direkleri habersiz kesilmiş ve hurdaya satılmıştı. :( Mücadeleye devam.. Başka önerisi olan arkadaşlarım varsa tavsiyeye ihtiyacım var.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
2 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
arkadaşım bakanlığa kadar yaz.velileri harekete geçir.kaymkamlığı harekete geçir..ne demek potalrı sökmek...gerçi bunlar yakında sporu bitirir...admların tek amacı .....sporu kaldırmak...Atatürk ün izinden çıkarsak daha çk şey gelecek başımıza...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
Teşekkürleriniz: 82
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
Peki bu kesilen pota ve direkler okul spor kulübü üzerinden demirbaş'a kayıtlı olması gerekmez mi?Patlak topa kadar saklatırlarken kafasına göre kestiremez ki. Hadi demirbaş değil diyelim yoğaltımdan düşmek için gene sizin imzanız gerekli.
Spor odasının anahtarını değiştirin çilingirle açtığında topladığım para ve branşıma ait öğrenciye özel tuttuğum evraklarım kayıp deyin o tutuşsun.veya gelecek rehberlik öğretmeniyle iş birliği yapın sonuçta onlar sakin yer ister. Bana uygun değil desin.Kolay gelsin zor. |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
odasının, spor, İptali |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |