![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
bilenler tarif ederse sevinirim... |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar şubatta eş durumundan atandıgım okulda haftada 30 saat egzersiz saati var.ve hepsini diger hocalar benden önce doldurmuş satranç,folklor v.s yapıyorlar.bana saat kalmamış.müdür şube müdürüne sormuş oda olur alındıgı için bu dönem yapamıyacagımı söylemiş.5 hoca 6 şar saatten egzersiz yapıyor.ne yapmam lazım?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
okuldaki sınıf sayısı önemli bu konuda. ders saatlerinin %5 i kadar egzersiz programı uygulanabiliyor. mesela 24 sınıflık bir okulda haftalık 30 saat ders yapıldığını düşünürsek
24*30=720 720*%5=36 yani 24 şubesi olan bir ilköğretim okulunda en fazla 36 saat egzersiz planı uygulanabilir. fazlası olamaz. tabi sizinde okulunuzdaki şube sayısı önemli. benim öğrenmek istediğim, bu plan nasıl hazırlanacak ve nasıl sunulacak ben bunu öğrenmek istiyorum. bilgilerinizi bekliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
Arkadaşım öncelikle egzersiz dilekçeni yazıyorsun ve o dilekçeye ek olarak yapacağın egzersizin yıllık planı,ikinci ek olarakta egzersize katılacak çocukların listesi olacak.Bunları hazırlayıp okul müdürüne veriyorsun gerisini o hallediyor.
![]() |
#5 | |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
![]()
degerli meslektaşım egzersiz planı okulda yapılan ögretmenler kurul toplantısında( yapılacak branşlar) kararlaştırılır.karar alındıktan sonra egzersiz yapacagın branşlarla ilgili yıllık plan hazırlarsın ve planı okul müdürü onaylayıp ilçe milli egitimie(il meb) gönderip onaylandıktan sonra çalışmaya başlanırılır.
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
egzersiz, hakkında, yardım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Masa tenisi hakkında yardım | h-a-l-i-m-e | İstek Bölümü | 0 | 19-04-2010 00:36 |
Yüzme Spor hakkında yardım | serdare | Yüzme Eğitim Videoları | 1 | 14-11-2008 00:26 |
badminton yetenek seçimi hakkında yardım? | yokom | Badminton | 0 | 14-10-2008 20:30 |
masa tenisi hakkında yardım bekliyorum | papirus83 | İstek Bölümü | 1 | 09-07-2008 18:09 |
arkadaşlar animasyon oyunları hakkında yardım | tHeMaJi | Eğitsel Oyunlar | 0 | 09-05-2008 00:56 |
Reklam Alanı |