bu sorularınızın yanıt olacaktır herhalde hocam.
Cevap 1: evet alabiliyor.
Cevap 2: Gençlik spor il müdürlüğünden veya futbol federasyonundan. aşağıdaki belgelerle birlikte.
Cevap 3: Tabiki almalıyız. bize böyle bir hak verilmişse neden almayalım.her futbol oynayan antrenör olmaz hocam bence.
Cevap 4: Ben aldım. uzmanlık belgemi federasyona gönderdim B denlik belgesi aldım. Herkes alabilir.
İnş. sorularınıza cevap olmuştur.
Beden Eğitimi ve Spor yüksekokulu Mezunlarının Antrenör Belgesi Alması İçin Gerekli Belgeler = o ns = /><?:NAMESPACE PREFIX = O />
16 Ağustos 2002 tarih ve 24848 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak, 01 Ocak 2003 yürürlüğe giren ve 5 Kademeli olarak uygulanacak olan ANTRENÖR EĞİTİM YÖNETMELİĞİ’ne göre Üniversitelerin Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi veren yükseköğrenim kurumlarından mezun olanlardan istenen belgeler;
- MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Dilekçe (Açık Adresli)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso 2 adet vesikalık fotoğraf (orijinal-kravatlı ve sakalsız)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Diploma (noter-tasdikli)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Transkript (yıllara göre ders ve not dökümanı)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Mezun olduğu üniversiteden uzamanlık veya seçmeli ders gördüğüne dair alınacak belge
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Savcılık sabıka kaydı (aslı)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Nüfus cüzdanı fotokopisi
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Sağlık raporu (Hükümet tabipliği ve sağlık ocağından) (aslı)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden sporda Cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify; tab-stops: list 36.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1" ="Mso Ziraat Bankası Ulus/Ankara Şubesi 36261168-5002 nolu hesabına 35 YTL yatırıldığına dair dekont (2008 yılı için)
Yukarıdaki belgelerin tamamlanmasından spnra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı, Süleyman Sırrı Sokak 3/7 sıhhiye – Ankara adresine gönderilmesi yada elden teslim edilmesi halinde uygun denklik işlemi yapılarak kişiye Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri aracılığıyla en kısa sürede teslim edilecektir.