arkadaşalr evet bizim meslek gerçekten de türkiye şartların da basit ve kazançlı olara kgörünüyor. ama yıpranan sinirleri ve omuzlara yüklenen sorumluluğun kimseler farkında degil. Gelecegin şekillenmesin de bizlerin sorumlulukları en az anne baba kadar önemli...
Peki ya bizim branşımız... Asıl herkesin gözünde yatan bizleriz. hatta diger ögretmenlerin de gözünde öle.. bununla ilgili de verdigim cevaplarım var tabi ki de :
Gerçek şu ki rahat hazır ol al topu kaybol misali beden eğitimi öğretmenleri hala günümüz de var ve olmayada devam edecek.. Eger mesleki gereklerimiz kapalı spor salonları malzemeler ve gerekli zaman verilirlirse meslegimi layıgıyla yerine getirecegimi söylüyorum.. aMA O ZAMAN BİLE HALA söledikleri şu hocam bırak çocuklar ders çalışsın... Çocuklara spor yaptırmak takım çalışması na katmak artık o kadar zor ki.. ders dershane özel ders etüd derken çocuklar yarış atı misali artık ses çıkarmıyorum var olan 5-10 çocukla işi götürmeye çalışıyorum .. Malesef bizde de durum bu...
|