Van'ın Çaldıran ilçesinde Yavuz Sultan Selim İ.Ö.okulunda 2yıldır kendi imkanlarımızla beden eğitimi dersini işleme çabasındayım.Buradaki ögrencilerin yüzlerindeki o gerçek saf tebessümlerine,heyecanlarına,yeteneklerine,en önemlisi öğrenme çabalarına inanmasam,çoktan bende buradaki diğer öğretmen arkadaşlar gibi kaçma yolları arardım...eşimle birlikte birçok önemli kurumlara mail attık ama hiç cvp alamadık....sitenize daha öncede göz atmıştık bu kampanyayı yeni gördüm ve msj yazmak istedim.inanın umutsuzum çünkü çok yanıldım...Okulum çok güzel ama spor salonu yok çok amaçlı yemekhane salonunda ders işliyorum,cimnastik minderimiz olmadıgından ve alamayışımızdan halıfleks üzerinde çalışmalar yapıyoruz,voleybol ve masa tenisifilelerimiz ögrencilerimizin proje çalışmalarında ördükleri filelelerdir.toplarımızı buradaki esnaflardan alıyoruz...arkadaşlar sakın yanlış düşünen olmasın ödenek alıyor okulumuz altyapı sorunları yüzünden müdürbey spora bütçe ayıramıyor,spor klübü aidatlarını yani spor paralarını memur çocuklarından bile zar zor topladık ancak oda bir sağlam basketbol topu aldırdı.ilçede toplam 6okuluz ve diger branş arkadaşlarımında durumları aynı sayılır onlarda benim gibi kardeş okullar arıyorlar.msjıma cvp yazacaklara şimdiden teşekkür ederim. Türkmen VARDAN
|