Alıntı:
esrakaplankıran Nickli Üyeden Alıntı
bı besyocu olarak yenı cıkan yasaayı kınıyorum.. sonucta herkez kendi bransında görev almalı.. madem sınıf ögr atanamıyo bu sıstemden dolayı kpss den atanmanız gereken puanı alıp grevinize devam etmelısınız.. besyoculara yapılan bı saaygısızlıktr bu.. besyoya nasıl gırıldıgınden haberınız yok galıba halk tabırıyle öss den barajı gec kaznırsın dıyerek anlatılan .. aksıne yüksek puan almak gerekıyo aylarca kondısyon calısmaı yapman gerekıyo .. kolay kazanılmıyo... hepsı demesemde genelı oraya gecmıs yıllarındakı tecrübeleriyle kazanıyor.. yıllarını verıyolar bu meslek için.. ama gel gör kı hıc kondısyon yapmamıs spor hakkında uzaktan yakından bılgısı olmayan ınsanlar branş değiştirip beden eğitimi ögr .ye geciyolar..pekı soruyorum size 4 yıl sınıf öğretmenliğini bunun için mi okudunuz .. kendinize yakıştırabılıyomusunuz branş değişikliğini.. eger o bölümü okuduysan.. ki mezun oldugunda yasalar değiştiyse kendi anlanınızda çözümler bulmaya çalışmalısınız..
|
öğretmenim neden branş değiştiren öğretmeni sorgulayıp vicdani sorular soruyorsunda bu hakkı veren milli eğitim bakanına müsteşarlara daire amirlerine tek bir kelime dahi edemiyorsun branş değiştirme hakkını sınıf öğretmenleri mi talep etti önlerine sunuldu onlarda bu imkandan norm kadro fazlası olmamak için daha az yorulmak için yararlandılar bilmiyormusun yoksa yetkililere laf söylersem dava açarlar diye korkuyormusun madem sen aydın hanımefendi bir öğretmenimizsin hakkınızı savunuyorsunuz buyrun bakan beye müsteşarlara daire amirlerine bu yasayı çıkaran tüm yetkililere bu yasayı yapmayı kendilerine yakıştırıp yakıştırmadıklarını sorun hadi bundan sonra ki yazınızda bunu sorun