Arkadaşlar dilekçemi hazırladım yarın okul idaresine vereçeğim bakalım ne zırvalayacaklar. Aşağıya direk kopyala yapıştır yapınca düzen bozuldu.
ADI SOYADI :
BABA ADI :
DOĞUM YERİ VE YILI :
GÖREVİ :
GÖREV YERİ :
MEMURİYETE BAŞLAMA TARİHİ :
SİCİL NO :
T.C.KİMLİK NO :
EMEKLİ SİCİL NO :
ÖZÜ

ers dışı egzersiz çalışma ücretimin . ödenmemesi hk.
HÜSNÜ BAYER ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ’NE
Kurumunuzda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı emirleri gereği İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başvuru alınmak suretiyle kurumunuzda Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görev aldım.
Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı emirlerindeki 8. Madde de belirtilen “BT Rehberliği görevi eğitim-öğretim saatleri içerisinde yapılacak” maddesine uygun olarak kurumunuzda eğitim-öğretim saatleri dışında düzenlediğim ders dışı egzersiz faaliyet programından Eylül ayı ekders ücretimin tahakkuk ettirilmemesinin gerekçesinin tarafıma bildirilmesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilik onaylı ders dışı egzersiz çalışmamın ücretinin tarafıma ödenmesi istiyorum.
Gereğinin yapılması için saygıyla arz ederim.
. 01/11/2012
Serkan YURDAKUL
ADRES :
Hüsnü Bayer Ortaokulu
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni