bunlarda sistemi eleştirecek cesaret nerde.büyüklerine çıt yok takla atmayı öğrenmişler ya.ancak alan değiştiren sınıfçılara çatmaya çalışıyorlar.oda ancak siteden yazma ile oluyor.sıkıyorsa bir kişi çıksın yüzümüze aynı eleştirileri yapsın.alan değiştirdiğim okulda yıllarca beden eğitimi öğr çalışmışş.okulda doğru dürüst malzeme yok.
20 günde okula sporsor bularak aldırdığım malzemeler.
masa tenisi masası ,15 adet top,voleybol filesi,okkul futbol takımı için 10 tane forma şort tozluk tekmelik,bunları hemde sizlerin çok iyi bildiği ünlü bir spor adamına mail atarak yaptırdım.
biz sizler gibi spor parası toplayıp öğrenci velilerine de yüklenmiyoruz.
bu yazdıkalrım tüm beden eğitimi öğr arkadaşlar için değil.acımasızca hakarete varan derecede alan değiştiren öğr eleştiren ve onlara çakma diyenler için.
ben aylık 500 tl ekdersten vaz geçip alan değiştirdim.sizler eğitimi falan düşündüğünüz için karşı çıkmıyorsunuz ek ders gitti tayin zorlaştı diye ağlıyorsunuz.şu anda 15 saat derse giriyorum ve kuruş ek ders almıyorum.
hakaret edecekseniz en başta dediğim gibi bizlere değil bu sistemi getirenlere yapın yemez değilmi.
o zaman yemiyorsa hazmetmesini öğrenin.mahkemeye vermişsiniz kararı bekleyin insanlara hakaret etmeyin.hakkını helal etmeyecekmişsiniz.sizlerin bizlere ne hakkı var.siz kjmsiniz ki bize hak helal etmiyorsunuz.sizler önce torpille sınav kazanan meslektaşlarınıza etmeyin hakkınızı.aranızda bir tane yine mi yok torpille kazanan.hepiniz bileğinizin hakkıyla mı kazandı.bu siteye üye olupta torpille kazanan kaç tane arkadaş biliyorum ben.
onlarda çıkmış bizi eleştiriyorlar.önce aynaya bakın kendi vicdanınızla helalleşin ondan sonra bize hak helal etmeyin
|