Alıntı:
tly Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaaşlar ben bu bölüme torpille girmeyen 25 yıllık bir beden eğitimi öğretmeniyim.Sınıf öğretmenlerinin yan alan adı altında braşa geçmelerine karşıyım.Ama lütfen hepiniz haddinizi bilerek seviyeli tartışırsanız iyi olur.Bizler nasıl ders işleyeceğimizi ve derslerde ne yapacağımızı sınıfcılardan öğrenmeyeceğiz ama onlar daha 2 günde egzersiz dahil bir çok konuda neyi ne kadar bildiklerini ortaya koydular ve sormaya başladılar.Cevap gayet basit ben kendi ilçemde bu arkadaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak törenlerde görev verdirerek o engin tecrübelerinden tüm protokolün faydalanmasını sağlayacağım.Tüm tören vb.onlara göre gereksiz işleri onların almasını sağlayarak bu dersin velilere şirin gözükmek adına atılan çeşitli taklalardan ibaret olmadığını anlamalarına yardımcı olacağım.
Ama bu sorunun bizlerin değil bu arkadaşların hakları olmadığı halde branşlara geçişine izin veren iş bilmez yöneticiler başının altından çıktığını unutmayalım.
|
işte bir kişi daha!!!
yahu kardeşim siz/sizler yaptığınız işi na kadar büyütüyorsunuz ve ulaşılmaz ve yapılmaz olarak görüyorsunuz?
ne yapıyorsunuz kardeşim, 12 saatlik beyin ameliyatı mı yapıyorsunuz? yoksa uzay mekiği mi?
rahat!!
hazırol!!!
demeyi ne kadar büyüttünüz gözünüzde!!!
ya da ''alın topu oynayın çocuklar'' demeyi!!!
size danışan o sınıfçılara asla ve asla ne bir bilgi ne de bir tüyo verin!!! sizden plan, taktik vs. vs. isteyen namerttir!!!! siz de yol gösterirseniz!!!!
''protokolde rezil olacak''mışız!!! hadi ya!!! tühhhh şimdi çok üzüldüm.
kardeşim elimin altında internet denen bir alet var! sizden bilgi alıp sizin egonuzu tatmin edeceğime, internette protokol kuralları da var, taktik te var, plan da var var oğlu var!!!
siz hiç kendinizi yormayın, hodri meydan. verin görevleri!!
sizden iyi yapmazsam namertim!!!