duruduğunuz hata arkadaşlar hemen mahkemeye verin..sizin o besyo mezunu arkadaşlarınız geçen yıl ilçede futbol turnuvası düzenleyemedi.hakemlik yapacak bir ehliyeti olan çıkmadı.beden eğitimi yeterlilikte şuraya yazan arkadaşlara sesleniyorum.kaç taneniz sınava girerken hiç torpil bulmaya çalışmadı.gerçekten yeteneği ile girene saygı duyuyorum.ama şunu da iddaa ediyorum 99 yılından önce mezun olanalrın bir çoğu torpille kazandı.sizler bunu benden daha iyi biliyorsunuz.99 sonrasını fazla bilmediğim için ya da ilgi alanımdan çıktığı için torpil olup olmadığını bilmiyorum.bizlerin yeteneğini sorgulayan arkadaşlar işte size yeteneğim.lisanslı futbol hakemiyim.2 yıllık spor yöneticiliği mezunuyum.ayrıca kaleci antrönörlüğü belgem var ve 1993 ten beri lisanslı kaleciyim.besyoya gelince torpilim olmadığı için niğde ünv giremedim.torpilli arkadaşlarınız sayesinde.ben 15 yıllık öğretmenim sizlerin derdi puan nedeniyle atamanız yapılamayacağı korkusu.sınıf öğr geçenler sizlerin çoğundan bu işi iyi yapacaklardır.hangi taş büyükse gidin kafanızı ona vurun.sizler gerçekten dürüstseniz kaç taneniz torpil aramadan sınava girdi kazand lütfen onu yazın.tekrar söylüyorum gerçekten yeteneği ile kazananlara saygım sonsuzdur.
|