Alıntı:
hockeycoach Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşım öncelikli olarak Ankarada Buz pateni sarayında yaptığınız bu çalışmanın örneklendirilmesinde kullandığınız kişinin slap shot çekme şekli genel olarak yanlışlıklar göstermektedir. Resimlerdende anlaşılaçağı gibi bu kişinin duruş şekli sopayı kullanış şekli genel olarak bir doğruluk göstermemektedir. Bu konuya dikkat edilmesi gerktiği kanısındayım.Ayrıca bu konu 2009 yılında incelenmiş ve üzerinden baya bir aman geçmiş. Ama elde edilen sonuçlara birkez daha dikkat edilmesi kanısıdayım.
|
Konu üzerine bir açıklama yapmışsınız.Teşekkür ederiz.Arkadaşım bu araştırma aşağıda isimlerini verdiğim konusunda uzman kişiler tarafından uzun süreli araştırma sonucu ortaya çıkmıştır.
Nİğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bilimleri dergisinde de yayınlanmıştır.Akademik bir yayını biz burada haddimiz olmadan tenkit etmemiz yanlış olur.
Ben ve arkadaşlarım bu bilgileri sizlere ulaştırırken konusunda uzman kişiler değiliz.O yıllarda yayınlanmasına uygun görülmüş bir bilgiyi sizlerle paylaştık.
Düşüncelerinizde bu bilgiyi bizler tarafından yazılmış ve araştırılmış olarak galiba ALGILADINIZ.Biraz dikkat ederseniz arada ki farkı bulabilirdiniz.
Şahsım olarak sizde rica etsem, bu konuda bizlere o güzel bilgilerinizi aktarırsanız sitemizde bulunan tüm arkadaşlarımız sizin bilgilerinizden faydalanır ve MUTLULUK duyarlar.
Teşekkür ederiz.
Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi Cilt 3, Sayı 2, 2009
Ayhan GÖKTEPE
Selçuk Üniversitesi, Teknik Bilimler MYO, Konya 42079, Turkey
Işıl ÖZFİDAN
Orta Doğu Teknik Üniversitesi,Eğitim Fak.Fizik Bölümü, Ankara 06531, Turkey
Hakan KARABÖRK
Selçuk Üniversitesi,Müh.Mim.Fak.Jeodezi ve Fotogrametri Müh.Blm, Konya 42079, Turkey
Feza KORKUSUZ
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Eğitim Fak.Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Ankara 06531, Turkey