vallaha durum ve vaziyet buyuk bi ihtimalle cok yanlış bi karar verdiğimi gösteriyo bu saatten sonra yapacak hiç bişey yok verdiğim kararın getirdiği sorumlulukları sırtlamam lağzım hayır bu durumdan aileminde haberi yok ben yanlış bi seçim yaptım desm kavga kıyamet zten yeni yeni duruldular elimdeen geldiği kadar çabalıyorum havuzda eğitmenlik yapıyorum havuza gelenler bi tafra şartlar kısıtlı bizim üstümüzdeki hocaların durumu ortada 'havuzdaki' aradığımı blamıyorum;( okuldaki diğer öğrencilerin beden eğitimi öğrencilerine bakışları ayrı bi konu , en iyi durumda 'inşallah' bi yere atanırsak ordaki durumları atanan hocalarımızdan ve böyle forumlardan okuyoruz işte cok karamsar bi tablo çıkıyo karşıma yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali durumlar cok sıkıntılı ama gene kendimce bi çıkar yolu olmalı bu durumun diyerek düşünüyoru ve şu kanıya vardım dışardaki insanları düşüncelerine hiç ama hiç kulak asma otuuuurrrrrr adam gibi kpss ne çalış elinde sonunda atamanı yaptır bu aşamada da x bi yerde çalışmayıda düşünmüyorum tamamıyle kpss ye odaklanmayı düşünüyorum sizler bu konuda ne düşünüyosunuz yardımcı olursanız sevinirm şimdiden cok teşekkürler bide siz atama yaptınızmı?????
|