Alıntı:
miselli23 Nickli Üyeden Alıntı
hocam çok plan var diyosunuzda işime yarayan bir tane dahi bulamadım.gördüğüm eksiklikler:
1-Eski yılların planlarını burada sergilemenin bir anlamı olmadığından kuru kalabalıktan başka bir işe yaramıyorlar.Arşiv başlığında toparlanması veya silinmesi gerekir.
2-Bazı planların yazılımında sorun olmalıki windows hata veriyo ve açamıyor dökümanı.
3-Bazı planlar hala 1 saatlik ders programına göre uyarlanmış
4-Hentbol yerine masatenisi veya badminton gibi raket sporları alternatifli branşlardanda farklı planlar oluşturulmalı.Lütfen dikkate alalım,ben aradığım planı bulamadım diğer sitelere bakıcam.
|
Değerli üyemiz öncelikle eleştiriniz eiçin teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz eleştirleri cevaplamak istedim.
1- Eski yılların planlarının kalması arkadşalara örnek olması, ve googleda ,indekslenme oranın artması içindir.
2- Planlarda yazılım hatası yoktur, sizin bilgisayarınızda yazılımsal sorun vardır. Winrar programını ve microsoft office programını kullanmasını tavsiye ederim.
3- Planların hepsi yeniden oluşturuldu ve 2 saatlik derslere uyumludur.
4- Masa tenisi ve badmintondada planlar yaptık, demekki dikkatlice incelemeyip ön yargılı yaklaşmışsınız. İstediğiniz siteden plan indirebilirsiniz en doğal hakkınız.