14 MART İ.Ö.O öğrencileri için malzeme yardımı istiyorum.DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM 3 OKULDA GÖREV YAPIYORUM .Görev yaptığım okullardan biri YİBO(Yatılı Bölge Okulu) burdaki öğrenciler okul olmayan köylerdengeliyorlar. Maddi durumları iyi olmayan ailerin çoçukları bunlar,okulun öğrencilere yetecek kadar spor malzemesi var,KARDEŞ OKUL KAMPANYASI dedik gelin sadece spor malzemesi ile sınırlandırmayalım kampanyayı. Bazı okullarımızn ihtiyaç fazlası malzemeleri olmayabilir ,kampanyaya sadec spor malzemesi olarak bakmayalımÖzellikle giysi ve Ayakkabı sıkıntısı var bu çoçukların ,merkeze henüz kar yağmadı ancak köylerde kar var ,bilirsiniz lastik ayakkabıları (kara lastik) çoçuklar yokluktan karda kışta bunları giyiyorlar.Okulun ilk haftası ODTÜ BİLİM OTOBÜSÜ geldi ,imkanları doğrultusunda yardımcı oldular..GELİN BU KAMPANYAYI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİYLE SINIRLANDIRMAYALIM,OKUL YÖNETİMİNİ,VELİLERİ DEVREYE KOYALIM( KIYAFET AĞIRLIKLI BİR KAMPANYA OLSUN ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN ,BU ÇOCUKLARIN HATIRLANMAYA İHTİYAÇLARI VAR BEN BURDA HAYATIN DİĞER YÜZÜNÜ GÖRDÜM HOCALARIMDAN ve SİTE YÖNETİMİNDEN RİCA EDİYORUM ARKASINI GETİRELİM BİRLİK OLALIM .....AZ VEREN CANDAN ÇOK VEREN MALDAN.....
|