Besyo denklil için yardım edebilecek varmı?
Merhaba herkese...2009 haziran ayında beden eğitimi öğretmenliği bölümünden mezun oldum..3.sınıfta iken zorunlu basketbol dersini zaten almıstım..daha sonra son senemde basketbol uzmanlık I ve basketbol uzmanlık II derslerini aldım denklik işlemlerim için gerekli belgeleri 2009 aralık ayı içerisinde gsgmye yolladım ve tarafıma YARDIMCI ANTRENÖRLÜK BELGEM geldi..
Bu işte bir yanlışlık var ama normalde direk ANTRENÖRLÜK BELGESİ almam gerekiyordu cünkü basketbol uzmanlık derslerini iki dönem boyunca aldım..GSGMİ hata mı yaptı yoksa ben mi yanlıs anladım ilgili maddeyi..tüm belgelerimi eksiksz toparladm harfi harifine her sey tamam dı..
webkerem hocamın önceki iletilerde belirttiği ilgili maddeye baktığımızda;
b)Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olanlardan eğitim gördükleri spor dalındaki ihtisasları ile ilgili olarak durumlarını belgelemeleri şartıyla seçmeli (uzmanlık) spor dalında II. Kademe (Antrenör) antrenör belgesi. (yani B denklik)
bu şartlara tabiyim ve tarafıma YARDIMCI ANTRNÖRLÜK BELGESİ yollandı bu işte bir yanlıslık var bu konu ile ilgili yorum yapmak isteyen varmı..yardmcı olursanz sevinirim..
WEBKEREM HOCAM BİR YORUM YAPARMISINZ
|