arkadaşlar matrak sporu antalya temsilcisiyim.ata sporumuzun federasyonlaşma durumu var.antrenörlük kursu için acil başvuru açıldı.Uzun yıllardır CENK ettiğimiz, uğraş verdiğimiz , Türk mücadele sporu oluşturma ve hayata geçirme çalışmalarımız başarıya ulaşmıştır.
Türkiyede 500 yıllık bilinen tarihi olan spor kültürü MATRAK , binlerce yıllık mazisi olan TOMAK ve güreşe dayalı CENK OYUNU eğitim formatlarımız.
Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz ÖZAK Beyefendi ve GSGSM Genel Müdürümüz Sayın Yunus AKGÜL Beyefendi tarafından onaylanmıştır.
GELİŞMEKTE OLAN SPOR BRANŞLARI FEDERASYONU na bağlanma talebimiz kabul edilmiştir.
Genel müdürlüğe sunacağımız Türk mücadele sporu MATRAK dosyası içinde sizinde bilgilerinizi görmek isteriz.
1- Ekte ve aşağıda yazılı olan karar örnekleri ile yönetim kurulunda karar çıkarılması.
2- Alınan kararın fotokopisi çekilerek aşağıda belirtilen adrese gönderilmesi yada scaner de taranarak mail olarak gönderilmesi
3- Matrak sporunda kaç sporcu olduğunu ayrıca belirtmeyi unutmayın.
4-Ayrıca antrenörde kulübü olmayan antrenör gibi şahsi bir dilekçe yazacakdır.
Saygılarımla
Türk Mücadele Sporu Matrak
İletişim Bilgileri:
Kulüp karar örneği
CENK SANATI DÜNYA MERKEZİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA
ANKARA
Spor kulübü yönetimimiz toplanarak Türk mücadele sporu Matrak branşının kulübümüz bünyesinde faaliyetlere başlamasına ve Matrak eğitimi vermek Üzere …………… in görevlendirilmesine , Matrak branşında Cenk sanatı Dünya Merkezi Derneğine bağlı hareket edilmesine ve Matrak branşında antrenörümüzün gerekli işlemlerinin yapılmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.
kulübe bağlı olmayan hocalar için dilekçe
CENK SANATI DÜNYA MERKEZİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA
ANKARA
………….. branşlarında ………..tarih ve ………numaralı belgeye sahibim .Türk mücadele sporu Matrak branşını öğrenmek, temsilcisi olmak ve Cenk sanatı Dünya Merkezi derneğine bağlı faaliyetlere katılmak istiyorum.
Dernek üyelik işlemlerimin yapılması;
Gereğini arz ederim.
Yurt içi Kargo - Kolej / ANKARA Şubesi
Kurucu Başkan "Atalay Matrakçı " Efkan ÇALIŞ
Cenk Sanatı Dünya Merkezi Derneği
Ziya Gökalp Cad. 41 -22 Kolej / ANKARA
0312 433 49 99
0532 451 53 72
www.cenksanati.com
cenksanati@hotmail.com.ilğili arkadaşlar mail yolu ile sizi ilğilendiren dilekçeyi doldurup göndere bilirsiniz. benim numaram 0506 650 42 50