Öncelikle böyle bir kampanya düşüncesini ortaya çıkartan sayın hocalarıma şükranlarımı sunuyorum,çok güzel fikir edinmişler ,ben de erzuruma 180km muş,a 40 km uzaklıklta erzurumun ilçesi hınıs ,ta asker öğretmen olarak görev yapmaktayım,ilçede 3 okula derse devam ediyorum gittiğim okullar arasında bulunan 14 MART İ.Ö.O küçük bir köy okulunu anımsatıyor,okulda beden eğitimi dersine dair hiçbir malzeme bulunmamaktadırüstelik bu okula kadro dahi verilmeyecek ,ben burda 1 yıl kalacam gittikten sonra beden eğitimi dersi sanırım tarihe karışcak çünkü benim izinli olduğum günler sınıf öğretmenleri kendi dersini yapıyorlar....Kısaca hocalarım eminim ki böyle okulların ülkemizde sayısı oldukça fazladır fakat bu okulun çok acil malzemeye ve ben gittikten sonra da öğretmene ihtiyacı var,imkanı olan öğretmen arkadaşlarım sizleri sağ duyuya davet ediyorum 1 SANİYE DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM ben gittikten sonra burada malzeme olsa beden eğitimi dersleri öğretmenlerin tercihlerinde farklılık yaratarak öğrencilerinde talepleri doğrultusunda dersler işlenebilir....Burda BEDEN EĞİTİMİN VARLIĞI UNUTULMUŞŞŞŞŞŞ
|