Yarına az kaldı.Gerçekten merak ediyorum ve heyecan duyuyorum orada olmak için.Yalnız ortada bir yanlış anlama ya da duyarsızlık var.Benim anladığım takım çıkarma olmayacak egzersiz yapmayacağız.Yani bir kaç saat ek ders için kendimizi düşürmeyeceğiz.Yanlış anladıysam düzeltin.Doğru ise üzgünüm.Çünkü Mersin'de konuştuğum birçok arkadaş net değil.Egzersiz yapıp takım çıkarmamaktan bahseden arkadaşlar var ancak bence bu şık değil.Biliyorsunuz ilsis yerine mebsis sistemikullanılıyor ve çalışmaları bitmiş.Üzüleceksiniz ama Sistemin açldığı ilk gün iki gün önce Mersin de 40 tane civarında okulun başvurusu olduğunu öğrendim.Bu kötü bir çelişki.Mağdur olan sesi kesilen dersi gaspedilen Beden Eğitimi ÖĞRETMENLERİ BU KADAR AZ MI...Ben Mersin Mimar Sinan İlköğretim okulunda çalışıyorum.Seçmeli derslerimiz idare tarafından Spor etkinlikleri seçildi.Her türlü desteğimizi alıyoruz okulumuzda .Hiç yalnız değiliz.Ne egzersizlerin yürütülmesinde sorun var ne derslerde.O zaman ben tepki vermemelimiyim bu durumda.Arkadaşlar Takım çıkmıyorsa egzersiz yok.Lütfen net olun.Söylediklerimde yanlışş varsa düzeltin.Mersinden gelecek beden eğitimi öğretmeni sayısı konusunda biraz karamsarım açıkçası.Biz 20 kişilik bir grupla geliyoruz.Şansımız bol olsun.Gelecek tüm arkadaşlarıma iyi yolculuklar.Boşuna orada olmayacağız inanarak geliyorum.
BÜNYAMİN GÖKAYAZ
|