Erol Parlaktaş-Ceynur Sağlam değerli Beden Eğitimi öğretmeni arkadaşlarım güzel bir zümre yapmışınız ellerinize saglık çok iyi olmuş.Şu konular olmasa da iyi olurdu. Milli Eğitim Temel kanunun okunması- Beden Eğitimi dersinin amaçlarının okunması-Ø Beden eğitimi dersinin amaçları Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığınca hazırlanan İlk ve Orta Öğretim Kurumları beden eğitimi öğretmenlerinin ders içi ve ders dışı çalışmaları rehberi kitabından okundu. />
v Performans ve Proje görevlerinin aşağıdaki ölçütlere göre değerlendirilmesi karaırı alındı. Buna göre;
ü Araştırma ve buluş (öğrencinin görevi yorumlama katkısı)................... 40 puan
ü İyi planlama kağıda yerleştirme ................................................…… .... 10 puan
ü Temizlik (Yazıda nizam İntizam) .............................................……... . 10 puan
ü Zamanında getirme .................................................. .................. ……... 10puan
ü İmla .................................................. .........................................…….... 10puan
ü Konuyu anlama ve anlatma .................................................. .....…….... 20puan
BU projenin bir de hazırlama yönergesi olsa zümreniz daha iyi olrdu.Kolay gelsin saygılar sunuyorum.oruçaybars
|