tam destek geçen yıl liğ heyetindeydim,bayramlar tören komutanlığı,tüm branşta hakemliklerim var 9 takım birde bando 10 faaliyet okulum adına kupalarda aldım bu yıl sadece 14 saat ders birde rehberlik,zümremi imzalamadılar bunları yazdığımdan yarışmalara katılmıyorum eğzersiz yapmıyorum başka bir branştan ekderste almıyorum.sosyal etkinlikler yönetmeliğine aykırı buluyorlar ancak ben 13 yıl boşa çalışmadım haklarımı biliyorum ben istemedikten sonra kimse eğzersizde yapmadan takımları yarıştıracaksın diyemez.hem adam yerine koymayın hem 15 saate asker edin bizi oda çıkarsa 15 saat yok trafik yok bilmemne olmaz lanet olsun.biz maaş karşılığı marabası değiliz.biz hademe değiliz.(arkadaşları tenzih ederim temizlik konusunda emir vermeye çalıştıklarından)ben beden eğitimi öğretmeniyim hanği branş,
sınıf öğretmenine ekders vermeden dikebilirsin.okul zili çalmadan son ders zilinden önce çantayı kapar gider heryerde herdurumda görevimiz bile olmayan konularda tartışmak zorunda brakılan tek branş biziz.ben öğretmenim bunun farkına varın angarya askeri değil.
|