arkadaşlar yeni üye oldum ve bir açıklamada ben yapayım dedim,milli sporculardan çok iyi beden egitimi ögretmeni olur,bu arkadaşlar milli takım kamplarında gerekli egitimi gerek milli takım takım hocalarından gerekse federasyon yöneticilerinden alıyorlar.gelelim asıl konuya,neymiş çifte standart varmış:milli olamayan arkadaşlar bu duyguyu yaşamayan arkadaşlar bilemezler onlar ne bilirler peki kızlar üniversitede istedigi bölümü tutturamamış en azından spor akademisine gireyimde en kötü ögretmen olatım bari,erkekler içinde aynı,siz milli olamayan,vatanını ulusunu temsil etme şansı bulamayan arkadaşlar kızlarla eglenirken,hangisiyle çıksam nereye gitsem neler yapsam diye zamanınızı geçirirken bu nilli olan arkadaşlar vatanının ay yıldızlı bayragını yurt dışında göndere çektirmeyi başarmış bütün amacı ülkesini onurlandırmak olan bu arkadaşlara bu kadarı az bile onlar çok şeyi hak ediyor,milli sporculara bu hakkı fazla gören arkadaşlar önce kendilerine sorsunlar: BEN VATAN İÇİN BUGÜNE KADAR NE YAPTIM, daha yazacagım çok şey var ama neyse.......
|