id=Autonumber1 MARGIN-TOP: 3px; MARGIN-BOTTOM: 3px; borderColor=#c0c0c0 width=493 =#ffffff border=1>
width=491>
width=491>
>
id=Autonumber2 borderColor=#111111 height=279 cellSpacing=5 cellPadding=5 width=490>
medium none" width="50%" height=19>
medium none" width="50%" height=19>
02.MART.2009
medium none; medium none; medium none; medium none" colSpan=2 height=30>
FISU BAYRAĞINI ERZURUM DEVRALDI
medium none; medium none; medium none; medium none" colSpan=2 height=63>
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu FİSU’nun bayrağını 2011 Erzurum’da dalgalandırmak üzere devraldı.
medium none; MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 20px; #c0c0c0 1px dotted" colSpan=2 height=16>
11 gün boyunca süren ve 44 ülkeden toplam bin 656 sporcunun katıldığı Harbin 2009 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları yapılan kapanış töreni ile sona erdi.
Kapanış töreninde Türkiye, Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) bayrağını iki yıl sonra Erzurum’da tekrar dalgalandırmak üzere devraldı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, oyunlar bayrağını FISU Başkanı George Killian’ın elinden aldı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’in de hazır bulunduğu bayrak töreninde Tamer bir de konuşma yaptı.
Bayrak devir teslim törenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Bindallı Halk oyunları topluluğu bir gösteri sundu.