Arkadaşlar TFF 'den Kamuran YAVUZ beyle tel.bende konuştum ;tüm bed.eğt.öğrt kurslar üçretsiz diye ortaya lafları sallamayın insanlar inananıyor. Henüz net değil ama TFF ile Milli eğitim bakanlığı protokol yaptılar bu yapılan protokolun deteyları henüz yayınlanmadı veya ben bilmiyorum.Ama TFF bu kurslar için belirli kiriterler koyacak koymalıda bakıyorumda forum da meslektaşlarım şimdiden birbirlerine girmişler yok kadroluya yok üçretliye yaaaav bırakın bu kısır çekişmeleride ülkenin adam gibi bir spor politikası olması için uğraşalım ve emeğe sayğılı olalım...S ... adında ki bir meslektaşımız futbol konusunda maddi ve manevi yıllardır fedekarlıklar yapmış olsun cebinden paralar harcayarak kurslara katılsın vs....G ....adındaki diğer meslektaşımızda Futbol ''A'' sosyal bir spordur desin ve futbolla ilgilenen herkesi A sosyal olduğunu idda etsin ve de okulunda futbolu yasaklasın.Sırf Futboldan rant sağlayacağı bir ortam oluştuğunda...
SORULAR 1 S...Adındaki kişi TFF kursuna katılmayı hakediyor mu?
2 G....Adındaki kişi TFF kursuna katılmayı hakediyor mu?
3 S.ve G..Her ikikişide TFF kursuna katılmayı hakediyor mu?
4Sizce hangi terciğ daha adaletli olur.?
Değerli meslek taşlarım Makamlara aldanmayalım bu koltuklar,para pul hepsi gelip geçici
haysiyetli ve onurlu mesleklerimizi yapmayı diliyorum sayğılarımla.
|