05-02-2009, 22:09
|
|
|
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20
|
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULLARINDA EĞİTİM HİZMETLERİ KALİTESİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Bir ülkenin geleceği, bilgi donanımlı, verimli, üretken, kısaca nitelikli olarak yetiştireceği genç nesillere bağlıdır. Bu niteliğin sadece eğitimle kazandırılacağı bir
gerçektir. Eğitimin temel amacı, bireyi mümkün olan en yüksek mükemmeliyet düzeyine ulaştırmaktır (5). Eğitimin görevi ise, insana çevresinde olan değişmeleri
karşılayabilecek nitelikte yeni davranışlar kazandırmak (9) veya var olan davranışları
değiştirmektir (36).
Günümüzde okullar, eğitim sisteminin eğitim öğretim faaliyetlerinin organize bir şekilde
yürütülmesi amacıyla yapılandırılmış bir alt sistemidir (16). Genel olarak okullar, eğitim hizmetlerinin bireye etkin bir biçimde sunulması amacıyla oluşturulan kurumlardır (28) ve aynı zamanda eğitim hizmetlerinin üretildiği ve sunulduğu yerdir.
http://www.dosya.tc/451syildiz5.pdf.html
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum.
|
|
|