Alıntı:
oslemm Nickli Üyeden Alıntı
Diyet ve düzenli sporla hertürlü sorununuzdan kurtulabilirsiniz bir spor salonuna üye olursanız sizin için daha iyi olur ama eğer buna imkan yoksa ;yürüyüş çok önemli tabiki , bol su için, akşam 7 yada 8 den sonra asla bir şey yiyip içmeyin , ip atlayın , pilates yapın tabiki spor ve diyetle desteklenilirse iyi bir sonuç alırsınız fakat pilates tek başına yada cd alıp evde yapacağınız bir spor değil kesinlikle ve kesinlikle bir eğitmen kontrolünde yapmalısınız . Çünkü birçok sakatlığa iyi geldiği gibi bilinçsiz yapılırsa kalıcı sakatlıklar oluşabilir. Eğer kifoz(kamburlık), lordoz , boyun ve bel fıtığı yada skolyoz gibi bir rahatsızlığınız varsa pilates için özel ders almanız sizin yararınıza grup dersi alırsanızda eğitmeninize egerki bu saydığım rahatsızlıktan biri varsa mutlaka belirtin.
başka bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
|
bir spor salonuna gidebilirim ama gitmememin tek sebebi eve yürüyüş bandı almış olmam..spor salonlarında çoğu zamanı kardiyo çalışarak geçiriyorlar..evde var olduğu için ve düzenli kullanma şansım olduğu için gitmeyi gerekli görmüyorum..ama egzersiz için gitmek istiyorum. sadece egzersiz çalışan yerlere yöneldim araştırma yapıyorum...haftada4 gün evde yürüyüşümü yaparım..3 gün de plates, aerobik, fitnes..yani hangisinden en verimli sonucu alabileceksem ona giderim diyorum. siz hangisini öneriyor sunuz? yoksa egzersiz yapmayıp hergün yürüyüşümü mü yapsam..aynı zamanda aynı sonuca ulaşabilir miyim? egzesizle yürüyüşü kıyaslayıp farkını söyler misiniz hocam ? bu arada yediklerime dikkat ediyorum zaten..vermem gereken 7 kilom var..ve sıkılaşması gereken sezeryan karnı

çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı oldugunuz için..