Kerem hocam dün dilekçemi verdim ilçe millieğitim müdürü yanına çağırdı bu dilekçe üzerine ve bana 2006-97 genelgede yer alan aşağıda altı çizili olan yeri gösterdi.Takdir benim ben ne dersem o olur dedi. Dilekçene sert bir cevap yazacağım zaten dedi. Bende sert veya ne olursa olsun bana cevabınız gerekir dedim.1 saate yakın konuştuk en sonunda egzersizi imzaladı. Burda şunu söylemek istiyorum bu genelge bizim aleyhimize arkadaşlar. İllerde çalışan arkadaşlarda pek problem yok ama ilçe ve kasabalarda çalışanlarda kıl bir milli eğitim müdürü varsa bu maddeye dayanarak takdir bende gerek görmüyorum diyip red edebilir. Bizim bu genelgeyi değiştirtmemiz lazım.Buda bizim elimizde bir kaç gün belirleyelim kerem hocam öncülüğünde aynı gün aynı zamanda mail gönderelim. Beden eğitimi öğretmenleri ders dışı egzersiz planlarınınokul müdürünün onayı ile il ve ilçe milli eğitim müdürünün takdirine bırakılmadan direk olarak onaylanması belirten bir mail. ben bu sene zorlandım mutlaka sizinde karşınıza çıkacaktır.ben uyarıyorum arkadaşlar bu genelge bizim ALEYHİMİZEEEEEEEEEE.
Kerem hocam senin öncülüğünde bir girişim bekliyoruz sitemizden. Özellikle Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet ATALAY beyle bu konu hakkında görüşülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ders disi egitim çalismalari kapsaminda ne tür etkinlikler yürütülecegi; ekte bulunan "Ders DisiEgitim Çalismalarina Dair Esaslar"da konu basliklari belirlenen alanlar içerisinde kalmakkaydiyla, yürütülecek etkinligin ögrencilerin egitimine saglayacagi katki, alan disindakiögretmenlerin çesitli kamu kurum ve kuruluslarindan almis olduklari belgeli egitimlerinin bu etkinlikleri yürütmelerinde yeterli olup olmadigi ile etkinliklerin ögretmenlerin ilgili müfredatikapsaminda yürütmek durumunda olduklari asli görevleri arasinda bulunmamasi gibi hususlarin tümü birlikte göz önüne alinarak, egitim-ögretimin dogrudan uygulayicisi olan okulmüdürlüklerinin teklifi üzerine ilçelerde ilçe milli egitim müdürlükleri, illerde ise il milli egitim müdürlüklerinin takdirinde bulunmaktadir.
|