hayır yoktur, ama ben size ile göndermenizi neden söyledim; şikayet dilekçesi olarak ile göndereceksiniz. Yani şu şekilde bir dilekçe yazabilirsiniz. Öncelikle ilçeye.
............. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
............. ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumda masa tenisi branşındanegzersizyapmak istiyorum. Ders dışı egzersiz yönetmeliğine göre masa tenisi branşından egzersiz yapılabileceğinden egzersizimin onaylanmasını istiyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
İmza
Ekler: Tarih
1- Ders dışı egzersiz yönetmelği Ad - Soyad
2- Dilekçe
3- Egzersiz planı
Bu şekilde onaylamayacak ilçe milli eğitim müdürlüğünü (yapacak bir şey kalmadı malesef ilçe milli eğitim müdürlüğü düşünsün) hemen il milli eğitim müdürlüğüne bir şikayet dilekçesi:
............. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
............. ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumda masa tenisi branşındanegzersizyapmak istiyorum. İlçe milli eğitim müdürlüğüne .../.../2008 tarihinde masa tenisini branşından egzersiz planımı gönderdim, fakat İlçe milli eğitim müdürü masa tenisi branşından egzersiz yapamazsınızgerekçesiyle egzersizimi onaylanmadı. Ders dışı egzersiz yönetmeliğine göre masa tenisi branşından egzersiz yapılabilir. Mağduriyetimin giderilmesini ve ders dışı egzersimizin onaylanmasını istiyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
İmza
Ekler: Tarih
1- Ders dışı egzersiz yönetmelği Ad - Soyad
2- Dilekçe
3- Onaylanmayan Egzersiz planı
Hadi bakalım onaylanmasında görelim. Allah kolaylık versin hocam, bu durum biraz canınızı sıkabilir ama sonuna kadar gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü haklısınız. Hukuk çevçevesinde hakkınızı sonuna kadar aramalısınız.
hocam egzersizin onaylanıp onaylanmadığını lütfen bize bildiriniz.