arkadaşlar tablo-4 te yer alan bi bölümü ea öğrencisi olduğumuz sürece 0.3le carpamazlar! yada acıklama olarak bunu vermeleri gerekiyo.. tablo 6 da sadece meslek okullarının 08 le carpılmıs halinin alınıcağını söylüyo ama normal okulların 03 le carpılıcağını söylemiyo.. bu durumda ÖĞRENCİLER YİNE ENAYİ YERİNE KONULUYO!!! BEN BUGUN OKUDUM DAHA BU SAYFAYI VE BU KDR İNSANIN YANILABİLCEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM EK KONTENJANLARDAN İLK SIRADA YAZDIM BU BÖLÜMÜ 276 YLA EĞER BU SEFERDE 267 LİK İNSANLA KAPATTIĞINI GÖRÜRSEM SONUNA KDR HAKKIMI ARICAM. evet spor öğrencilerinin en doğal hakkı oraya fazla puanla girmek okdr yıl emek edip o aşamaya geliyolar. ama onlar içnde tablo 5 die bişey vardı ozaman bu bölümü tablo 4 e almıcaklardı!
gerçi yeni okul açıldı diyip 50 kişiye kazandınız diye haber verip sonrada okul 2 sene önce kapatıldı gözümüzden kaçmış diyen bi ssistemden böyle bişeyi yapmaması beklenemezdi ! bunlara denicek bişey yok tek yapılması gereken hakkımızı aramak .. ben ilk kontenjanlarda akdeniz üniversitesini aradım ve diğer öğrencilerle aynı koşullarda girebileceğimiz o yüzden tablo 4 te olduğunu söylediler eğer böyle bişey varsa bu ülkede kimsenin hiçbişeyden haberi yok herkes bildiğini okuyo olan bizim hayatlara oluyo uf neyse tam anlamıyla bilgisi olan birisi acıklayabilirse sevinirim
|