=plainTxt id=article_>
II.KADEME BADMİNTON ANTRENÖR KURSU
Badminton II.Kademe Antrenör Kursu 10 Ekim 2008 tarihinde Kırıkkale/Keskin'de başlayacak.
Kursa katılım şartları :
1.En az bir yıl aktif antrenörlük yapmış olmak (belgelemek),
2.Federasyonumuz seminerlerinden en az birine katılmış olmak, (Seminer eksiği olanlar için kurs öncesi seminer yapılacaktır)
3.Katılım Ücreti : 150 YTL (Kursiyerler ayrıca Antrenör kursusüresince toplam 200 YTL karşılığındaKeskin Badminton eğitim merkezindekonaklayıp, 3 öğün yemekten yararlanabileceklerdir)
Ayrıntılı Bilgi ve müracaat için: Teknik Kurul Üyesi M.Fatih KAYMAZ Tel : 0312.3108054 veya 3108014
_________ . _______
I. KADEME BADMİNTON ANTRENÖRLÜK KURSLARI
Önemli Not : İl veya ileçelerden en az 40 kişilik bir Antrenörlük kursubaşvurusu olursa BadmintonAntrenörlük kursu açılabilir.
- 40 kişi içerisinde Besyo mezunu olmayanların sayısı en az 20 kişi olursa kursa Besyo mezunu olmayanlarda katılabilir.
- Başvuru yapanların tamamı Besyo mezunu olduğunda ve 35 kişilik bir sayı ile de Antrenörlük kursu açılabilir.
- Badminton Antrenörlük kursu için danışma : Teknik Kurul Üyesi M.Fatih KAYMAZ Tel : 0312.3108054 veya 3108014
Başvuruda İstenen Belgeler;
-4 adet fotoğraf
- Diploma Sureti (noter tasdikli, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olanlar için kurum onaylı)
- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
- Sağlık raporu (sağlık ocaklarından)
- Savcılık iyi hal kağıdı (aslı)
- Nüfus cüzdanı sureti (TC Vatandaş No ve Resimli)
- Kursa katılacak adaylar Ankara Garanti Bankası GSGM Bürosu711-6299430 nolu hesabına Badminton Antrenörlüğü için 100 YTL yatıracaklardır.