Ben de size görüşlerinizde katılıyorum hocam.Geçen yıla kadar bu sorunum vardı ama geçen yıl ise öğretmen, veli hatta müdür işbirliği etmişcesine öyle bir sıkıntıya soktular ki, hoca sen bunlar fani işler sen vazgeç bu işten der gibiydiler.Varsa yoksa öğretmen için, veli için, müdür içinOKS, SBS, Bursluluk vs. sınavlar. Zaten çalışkan ve zeki öğrencileri takımlara almamıza izin vermiyorlar,bunlara göre derslerde daha az başarılı fakat yetenekli öğrencilerin de başarısızlıklarını futbolu veya voleybolu, basketbolu vb. daha az oynasa daha başarılı olur gibi bahanelerle kendi başarısızlıklarını bize yamamaya çalışarak velileri bize karşı kışkırtıyorlar.Bu yüzden okulumdan birkaçöğretmen arkadaşımla, bazı velilerle ve müdürümle aramızda sorunlar oldu.Okulumda 6 seneyi geride bıraktım. İlk geldiğim sene okulum il çapımdaAnadolu ve fen liselerine öğrenci katmada ve başarı değerlendirme sınavlarında 3. sırada iken sporun zaman kaybı ve fuzuli bir ders olduğunu düşünen zihniyetler sayesinde şu anda il bazında sondan 3.- 4. okuluz
|