ARKADAŞLAR !
Hepimizin sorunları birbirne çok yakın.Seçmeli dersi okulda seçtiremiyoruz,4,5. sınıf dersleri ilköğretim yönetmeliğine göre beden eğitimi derslerine girmemiz gerekiyor o dersler bize verilmiyor.Ders saatleri az geliyor müfredat programından düzen alıştırmaları kalkıyor tören yürüyüşlerinde serbet yürütebilecekken öğrencilerimizin uygun adımda yürütülmesi isteniyor....vs. vs. Bunlar nasıl çözülür?
Bana kalırsa yine bu koordinatör formatörlerin ülke çapındaki toplantılarında görüşülüp toplu olarak ne yapılacağına karar verilmesi gerkir.bizim bu site (bu siteyi hazırlayanların ellerinden öperim) ve oluşturacağımız grup emailleriyle ve il koordinatörlerimizle birlikte iletişim kurup gerkenleri yapmamız doğru olur.Bu takım çıkarmamakmı yoksa ilgili yerlereemailler atmakmı yoksa her ilden bir temsilcinin eşliğinde bakanlıkta görüşmeler yapmakmı? elbette içimizde bu görüşmeleri bu istekleri iletebilecek birileri vardır.Bu şekilde el birliği ile hareket etmemiz gerektiğne inanıyorum. TEŞEKKÜRLER........
|