Kutluyorum KASTOMUNUYMUŞ vaybe arkadaşlar futboldan sınava girdim sınav süperdi ilk önce sınav yeri yazmıo gelen kuzeykente gidio sına staddaymış rezillik 1. sınav başlıyoo sınav olagımız spor salonu tahta ya futbol oynucazzzz top bile durmuo zeminde ya bu kadar parayı boşunamı verdik stadı kiralayın sonra adamlar o kadar özenmişlerki sınava hunilerin bantları flnn süperdi alan o kadar büyüktükü göt göte sıkıştırmışlar numaralarımızda süperdi çogunun üstünü bantladılar bunları geçelim hiç görmemiş duymamış olalım geldik sınava kastamonuspordan futbolcu gelio 5 şut var adam 2 yi atarken nasıl oluyosa 25 tam puan yada 20 puan çıkıyo ekranda duvarda vay beee demekki biliyo hakemler digerlerinide güzel atarlar onlar.Kastomusporlu biri herkes 5 şut atıyo adam sonuncuyu dılarıyı attı puanı düşmesin die 6 şutu attı gözümüzle saydık.hakmeler yanlış saymışlar aslında beşdi .herşey bitti geldik sonuçlara kastomusporlu oyuncular hep 80 ve üstü almıştı vaybe yok ya raslantıdır barajda nasıl olduysa 80 ve üstü oldu yorumu sizlere bırakıyorum.SADECE SÖLÜCEM TEK ŞEY VAR VERDİĞİM PARA HARAM OLSUN HELAL OLSUN.İNÇ HAYRANI GÖRMEZLER BYSEVECEN...
|