sevgili mehmet öğretmenim, öncelikle sizi tanımıyorum ve siz de beni tanımıyorsunuz!!! ne demek istediğimi önce anlayın sonra cevap verin, ben eleştiriye her zaman açığım, tabii ki kendimizi de eleştireceğiz ve en doğru sonuca ulaşmaya çalışmalıyız, ama DELİKANLI gibi!!!
ben gelin biz beden eğitimcilerbir birlik olalım diyorum-kenetlenmeliyiz diyorum-yapılması gereken bir şey varsa yapalım diyorum ama maalesef ki siz ve sizin sizin gibi düşünen arkadaşlarımız olduğu sürece hakikaten bir yere varamayacağız, çünkü sadece LAF kalabalığı ediyorsunuz, ve birlikte hareket etmemiz gerekirken siz yolumuza taş koyacak yorumlar atıyorsunuz..... ve görüyorum ki siz heralde SORUN bulma peşindesiniz!!!! ama biz SORUN değil - ÇÖZÜM bulmak için çabalıyoruz-çalışıyoruz!!! bilmem anlatabildim mi???
''İnsan kendisinin yaptığını başkasının da yaptığını düşünürmüş!!!'' misali sanırım siz kendinizde bir eksiklik hissediyorsunuz, Ayrıca emin olun ki ben işimi ÇOK LAYIK bir şekilde yapıyorum ve çok da huzurluyum,,, yeter ki siz ve sizin gibi art niyetli meslektaşlarımız olmasın... ve hakikaten sizin de bu mesleği yağtığınızı düşünerek ben de çok üzülüyorum size.....