uzun zamandır sağlık sorunları nedeniyle giremedim siteye..ve bakıyorum ki sene başında bu konuda kimsenin sesi çıkmazken şmdilerde sesler yükselmeye başlamış biraz..arkadaşlar,her ülkenin kendine has gelişim politikaları vardır.sorun şu ki bizde gelişim politikası diye birşey yok ki sporda gelişim olsun..eğitimde,sağlıkda..her konuda bilinçli bir şekilde gelişim değil gerileşim politikası mevcut..hatice arkadaşımın sözlerine kesinlikle katılıyorum.olanlardan memnun değilsek ciddi olarak bunu eyleme dökmemiz gerekir.yoksa burda iç dökmelerle hiçbir yere varılmaz..herkezin söyleyecek bir sözü var,ama eyleme geçince birden sayı azalıyor..bir arkadaş seçmeli ders seçtirin demiş,iyi ..her idareci bu dersleri seçmiyor arkadaşım..sene başı kurul toplantısında idareyle birbirimize girdik.ne oldu??söyleyim..seçmeli bilgisayar dersi seçtiler ve bu dersi okulumuzun din öğretmenine verdiler..bu durumda çok insan tanıyorum.onun için diyorum altını doldurabileceğimiz,somut şeyler yapmalı..umarım bu paylaşım iç dökmelerin ötesine geçebilir..
|