Sevgili Celil, ilk önce size büyük geçmiş olsun diyorum. Düşme sonucu daha ciddi sakatlığınız da olabilirdi, dilerim mr sonucunuz temiz çıkar. okulunuzu belirtmemişsiniz ama olsun, yine de size eski bir öğrenci, bir beden eğitimi öğretmeni , bir öğrenci velisi ve de site görevlisi olarak yanıt verme ihtiyacı duydum.
Öğrencilikte maalesef kastettiğiniz tarz öğrenci-öğretmen anlaşmazlıkları olabiliyor. Ancak bunlar yıllar sonra tatlı anılar olarak veya kulakta küpe olarak zihinlerde kalabiliyor.(ki benim de sorunum oldu sizin gibi lise yıllarında)
burada şikayet ettiğiniz kişi meslektaşımız olduğu için vereceğimiz yanıt sizi memnun etmeyebilir. Ancak öğretmeninizi tanımadığımız için ve burada olmadığı için tabiiki olay hakkında yorum yapmamız doğrudeğil.
Sorularınızın yanıtını siz zaten vermişsiniz. (yargı sıralaması olarak)
Raporlu öğrencilerin sınav şekli, öğrencilerin beden eğitimi dersi ölçme değerlendirme kriterlerine göre sizin 1 notunu nasıl aldığınız yargıya gittiğiniz zaman belli olacaktır.
Hiç bir eğitimci gıcıklık olsun diye bir öğrencinin not geleceği ile oynayamaz.( bana göre oynamaz da)siz yine de ilgili makamlardan sırası ile takibini yaparak notunuzu yargı yolu ile geri alabilirsiniz. Karneler verilmeden önce olayı çözümlemiş olsaydınız ve öğretmeninizle de (tayini çıkmış) iyi bir şekilde ayrılsaydınız ne iyi olurdu ...ama.. neyse .. dilerim hakettiğiniz notunuza kavuşursunuz. Sakin olun, herşey yoluna girer, sağlıcakla kalın.