çocuk elbet top oynayacaktır 1hafta 1saat olan beden eğitimi dersini beklemektedir.üstünü degişip yoklama almak ve 5 dakika önceden üstlerini degiştirmekle 40dk olan ders süresi 25-30 dakikaya düşmektedir.Onları düzen alıştırmalarıyla çok bir sık bogaz etmenin gereginin olmadıgını düşüüyorum çocugu hayal kırıklıgına ugratmamak sogutmamak gerekir ara sıra göstermek yeterilidr.bunun yanında öğretmen topu verdigi zaman öğrencinin başında duruyormu ve aralarına karışıp onlarla top oynuyormu asıl önemli olan budur.milli eğitiimin müfredatını 30 dk derste 40-60 arasında mevcutu bulunan sınıflara öğrencelere tek tek uygulamak (ondada ilk göstermede hareketi yapacaklar

ip üstünde cambazlık yapmaya benzer.beden eğitimciler ne yapıyor diyen adamın alnını karışlarım sen sıkacaksın öğrenciyi ben rahatlatacagım ben de kasmayagım bu yaygın inanış nedir yani elbette TOp oynatacagız dans ettirecegiz takla attıracagız kormayın yahu top oynatmaktan. Disiplin sorunu olan okularda çocuklar top oynamasınbranş hocalarını top diye oynarlar OYNATIN OYNATIN OYNAYIN