![]() |
|
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
HATİCE MUSTAFA GENÇTEM T.M.L = o ns = />
2007-2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR KLÜBÜ YIL SONU FAALİYET RAPORU <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">EKİM Spor kulübüne seçilen öğrenci listesi çıkarıldı. Genel kurul toplantısı yapıldı, yönetim kurulu oluşturuldu. Badminton takımı seçmeleri yapıldı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı. Badminton takımı antrenmanlarına başlandı. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">KASIM Aylık klüp toplantısı yapıldı. 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri yapıldı. Spor kulübü yönetmeliği açıklandı. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">ARALIK Aylık klüp toplantısı yapıldı. Atatürk kır koşusu yarışmasına girildi. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik kampanya başlatıldı. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">OCAK Aylık klüp toplantısı yapıldı. Dengeli ve düzenli beslenme hakkında bilgi verildi. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">ŞUBAT Aylık klüp toplantısı yapıldı. Boş zamanları değerlendirme ile ilgili bilgi verildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Spor Bayramı törenlerine öğrenci seçildi. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">MART Aylık klüp toplantısı yapıldı. Sınıflar arası voleybol yarışmaları düzenlendi. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">NİSAN Aylık klüp toplantısı yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Sınıflar arası basketbol yarışması düzenlendi. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt">MAYIS Aylık klüp toplantısı yapıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yapıldı. Sınıflar arası futbol yarışması düzenlendi. HAZİRAN Aylık klüp toplantısı yapıldı. Sınıflar arası yakantop yarışması düzenlendi. Yılsonu yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Yılsonu faaliyet raporu hazırlandı. <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt; tab-stops: 285.75pt">YÖNETİM KURULU: <H2 MARGIN: 0cm 0cm 0pt; tab-stops: 285.75pt"> Başkan Başkan Yrd. Sayman Yazman Üye Üye Üye REHBER ÖĞRETMELER:Aydın BALIKOĞLU |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kulübü, rehberlik, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Spor kulübü | tc-s | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 3 | 04-11-2012 00:05 |
spor kulübü | mutku | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 01-03-2012 15:20 |
spor kulübü | dedede_1 | Spor Kulübü | 0 | 10-11-2011 17:11 |
Spor Kulübü yönetmeliği, spor kulübü dosyaları | webmaster | Spor Kulübü | 32 | 10-10-2011 21:47 |
spor kulübü ile gezi kulübü birleştirilebilir mi? | kerem | Spor Kulübü | 2 | 24-10-2010 20:42 |
Reklam Alanı |