07-01-2008, 00:09 | #1 |
Guest
|
Reklam Alanı
>Sevgili arkadaşlar özellikle atama alamayıp ücretli öğretmenlik yapanlar için bu konudan bahsetmek istiyorum.. >Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde de artık Beden Eğitimi Öğretmenleri çalıştırılmaya başlandı buda bizler için yeni bir sektör ve iş imkanı yaratmaktadır. > >Bu alan nasıl bir alan???? > >Türkiye de bulunan ve engellilere hizmet veren tüm kurum / kuruluşlar ve bu sahada çalışan insanlardan oluşan bir sektör REHABİLİTASYON MERKEZLERİ... > >Arkadaşlar sektörde ciddi rakamlar dönmekte bu piyasada çalışan ve 2 ila 2,5 milyar alan arkadaşlarımız var yoğunluğunoluştuğu merkez İSTANBUL elbette ama Türkiyenin bir çok yerinde artık rehabilitasyon merkezlerine rastlamak mümkün Fizyoterapist yardımcılığı hidroterapistlik yani engelli çocuklarla havuz çalışmaları yapmak bizler için çok zor olan şeyler diğil bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar için sizleri haberdar etmek istedim bilginize.... > >Bu konuda sormak yada danışmak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaktan keyif duyarım... > > |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eĞİtİmcİler, merkezlerİnde, rehabİlİtasyon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|